Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
IDU PO SVE TROFEJE

Veliko buđenje na Savi: Mladost Jadranu pokupila pet igrača, doveli ukupno sedam hrvatskih reprezentativaca

Vaterpolski klub Mladost od iduće će sezone biti pojačan za minimalno deset igrača, od čega su većina hrvatski reprezentativci.

Matias Biljaka (Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX)

Veliki potres u hrvatskom vaterpolu. No, pozitivan za sve navijače zagrebačke Mladosti, koja je povukla bitan potez prema vraćanju na puteve stare slave.

Naime, momčad sa Save iduće će sezone biti uvjerljivi favorit za titulu prvaka, ali imat će što reći i u drugim natjecanjima.

Gomila "blockbuster" dolazaka na Savu

Danas je otkriveno kako je dogovoreno deset itekako vrijednih ulaznih transfera, a posebno je bitna činjenica da su čak pet igrača uzeli aktualnom dvostrukom prvaku, splitskom Jadranu.

Sve su to igrači koji su već igrali za Mladost, a trojica su ovogodišnji svjetski prvaci. To su Matias Biljaka, Konstantin Harkov i Josip Vrlić. Povratnik je i Luka Bukić, koji bi sigurno bio na SP da nije bio ozlijeđen, a s Poljuda na Savu dolazi i vratar Ivan Marcelić.

Iz Juga dolazi još jedan zlatni reprezentativac, Franko Lazić, dok iz Marseillea dolazi Ante Vukičević. Momčadi se pridružio zlatni olimpijac Ivan Buljubašić, a preostala dva pojačanja su Mislav Vrlić i Andrija Bašić.

U Mladost je očito stigla značajna financijska injekcija, ali više o tome svemu vjerojatno ćemo saznati kad ova ogromna pojačanja budu i službeno objavljena od strane sedmerostrukog prvaka Europe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Drugi ispit za Vatrene na Opus Areni u prijenosu na našem portalu i u programu @novatv_! ⚽✌
Bez obzira na poraz, ponosni smo na ovu novu Hrvatsku! ✅✌🇭🇷

📸: PIXSELL
POLUVRIJEME! ⚽

Hrvatska je ostavila dobar dojam prema naprijed, ali ne izgleda uvjerljivo u obrani. Idemo po još koji gol u drugom poluvremenu! ✅

📸: Cropix
GOOOOOOOL! ⚽

Hrvatska je smanjila na 2-1 nakon udarca Sose kojeg je u vlastitu mrežu spremio Dalot. ⚽✌

📸: PIXSELL