Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imat će snažnu podršku

Hajdukovi juniori dobili dva velika pojačanja za Ligu prvaka: "Zahvalni smo Leki"

Hajdukovi juniori u petak (18 sati) igraju polufinale Lige prvaka mladih protiv Milana.

Hajdukovi juniori (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Pred juniorima splitskog Hajduka je utakmica sezone, u četvrtak putuju u Ženevu, a u petak ih očekuje utakmica s Milanom (18 sati) u polufinalu Lige prvaka mladih.

Hajdukov stožer polaže svoje nade u dva važna podatka, u Švicarskoj će imati na raspolaganju sve igrače i vjetar u leđa mnogobrojne Torcide.

"Ponosni smo, sretni što možemo predstavljati naš klub, grad i hrvatski nogomet na tako velikoj sceni. Kada smo počeli, uvijek smo s poštovanjem gledali prema tom natjecanju i imali smo veliku želju da budemo dio tog natjecanja.

Evo godinu i pol od debija u tom natjecanju, dogurali smo jako daleko. No nije to slučajno, uvijek ciljeve postavljamo visoko", rekao je pomoćni trener Zvonimir Milić za Hajduk Digital

Čeka ih neugodan protivnik

Ovo će biti 13. utakmica Hajduka u Ligi prvaka mladih:

"U regularnom dijelu utakmice nismo gubili, vjerujem da će tako i ostati. Padale su velike momčadi, ali i Hajduk je velika momčad", kazao je pa otkrio kakav je Milan kao momčad:

Džanan Musa Zvijezda europske košarke i Real Madrida zabila gol Dinamu: "Mamić ga je zvao u kamp" divider

"Njihovi europski rezultati izazivaju respekt, ali u nacionalnom prvenstvu ne stoje baš najbolje. No ta liga je izjednačena, puno je stranih igrača, treneri su taktički disciplinirani. Milan je trkački jako dobra ekipa, imaju dobar središnji red".

Vušković i Pukštas priključeni juniorima

Juniori će imati na raspolaganju sve igrače, vraćaju se prvotimci Rokas Pukštas i Luka Vušković, a putovat će i kapetan Marko Capan koji nema pravo u polufinalu, ali može nastupiti u finalu:

"Zahvalni smo Leki i stožeru prve momčadi što su nam ustupili igrače, jer se radi o prvotimcima".

Otprilike 4 tisuće ulaznica je dosad prodano za utakmicu u Ženevi, splitska momčad će imati snažnu podršku s tribina:

"Ovo je najveći značaj ovog natjecanja, kada juniori dođu u prvu momčad da osjete taj huk s tribina, da im to nije teret, da ih to gura naprijed", zaključio je Milić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider