Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve se okrenulo

Podatak koji najbolje otkriva varljivost HNL-a: U 10 dana dogodili se nevjerojatni obrati

SuperSport HNL ove sezone ponudio je zbilja nevjerojatnih obrata.

U novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu Mateo Pukšar htio je naglasiti kakvih je turbulentnih 10-ak dana bilo u HNL-u uoči i oko Uskrsa.

"Kolika je varljivost ovog HNL-a, najbolje govori ovo: Hajduk je prošlog petka, 7. travnja, mogao doći na minus četiri od Dinama koji je bio u svojim problemima. Tek je došao Bišćan, u komentarima se pisalo Šimiću i kompaniji 'što ste nam učinili od kluba u samo nekoliko dana'. Sada je prošlo 10 dana, Hajduk je na -12, u svojim problemima, totalno ispao iz borbe za naslov, a Dinamo u nekoj novoj energiji, potpisuje nove ugovore s igračima", rekao je Pukšar.

"To je sasvim normalno. Meni je top kako, kroz iste medije, slični ili isti ljudi, imaju kroz tih 10 dana dijametralno suprotne teme. Prvo bude 'vi ste najbolji, u prilici osvojiti trofeje dvije sezone zaredom', a onda bude 'Hajduk ostaje na PR-u da će dvije sezone zaredom osvojiti trofej' ", kazao je Igor Ćurković.

Ivan Ljubić je isto to istaknuo i za dno lige:

"Prije par mjeseci je bilo hvala Gorici na svemu, kakvi prevaranti, bit će najskuplji drugoligaš ikad."

"Šibenik prije nekoliko dana, u finalu Kupa, Čanadi najbolji trener ikad, a sad se već spominju neki radikalni rezovi da se ekipa prodrma uoči ovih zadnjih nekoliko kola", dodao je Pukšar. 

Cijela 31. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider