Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kratko se zadržali u Mostaru

Heroj epskog preokreta Zrinjskog napustio klub: Njegovim stopama otišao i bivši veliki talent Hajduka

Zvonimir Kožulj i Andrija Balić nisu više igrači Zrinjskog.

Tomislav Kiš i Zvonimir Kožulj (Foto: Denis Kapetanovic/Pixsell)

Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar raskinuo je suradnju sa Zvonimirom Kožuljem i Andrijom Balićem, osim spomenutog dvojca, klub je napustio i izraelski vratar Omer Niron, objavio je klub na službenim stranicama.

Hajdučki dvojac pridružio se Zrinjskom u ljetnom prijelaznom roku, a odlaze nakon samo pola godine provedenih u Mostaru. Kožulj se vratio uz veliku medijsku pompu, povratak ''odbjeglog sina'' koji je igrao u juniorima Zrinjskog, a zatim je karijeru izgradio preko Širokog Brijega i Hajduka.

Borja Iglesias Dinamov europski protivnik ostaje bez pouzdanog napadača divider

Kožulj je, unatoč problemima s ozljedama, u ono vrijeme provedeno na terenu pokazao konkretan učinak, a posebno će ostati upamćen epski preokret Zrinjskog protiv AZ Alkmaara u prvom kolu Konferencijske lige.

Nakon dobrih partija u dresu s lentom, 30-godišnjak je zbog neznanih razloga završio na ratnoj nozi s trenerom Rendulićem, a očito da se njegovo nezadovoljstvo nastavilo i nakon odlaska vinkovačkog stručnjaka.

Andrija Balić se pak Plemićima pridružio u samom finišu prijelaznog roka, odigrao je tek četiri utakmice bez opipljivog učinka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider