Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DODATNA DVA MJESECA

Zvijezdi Premier lige optuženoj za silovanje produžena jamčevina

29-godišnji nogometaš početkom srpnja uhićen je u svom domu te priveden kao dio planirane policijske akcije.

Metropolitan Police (Foto: Afp)

Poznati su novi detalji po pitanju slučaja nogometaša privedenog u Londonu i optuženog za silovanje. 

Podsjećamo, 5. srpnja britanski su mediji prenijeli vijest kako je 29-godišnja zvijezda Premier lige uhićena u ranim jutarnjim satima, u svom luksuznom domu u sjevernom Londonu. Njegov identitet naravno je bio zaštićen, mediji su tek prenijeli kako je riječ o zvijezdi jednog londonskog kluba te strancu koji bi trebao zaigrati na Svjetskom prvenstvu.

Ilustracija Britanija ponovno u šoku: Tko je za silovanje uhićena zvijezda Premier lige!? divider

Priča je nedugo nakon toga utihnula, postalo je samo poznato kako je nogometaš pušten da se brani sa slobode te je otputovao na pripreme.

Produžena jamčevina

Sad su se pojavile nove informacije koje otkrivaju kako je nogometašu bila određena jamčevina do kolovoza, no ona je sad produžena na još dva mjeseca, odnosno do listopada.

Spomenutog nogometaša za silovanje je optužila ženska osoba u 20-im godinama života te prijavila policiji. Do nasilja i pokušaja silovanja došlo je prošlog mjeseca tijekom zajedničkog odmora na Mediteranu.

Nedugo nakon toga dodane su mu još dvije optužnice, no unatoč tome ostao je na slobodi. Ipak, suđenju će tijekom jeseni morati pristupiti.

Tko god da je u pitanju, jasno je kako njegov klub nije odabrao nikakve sankcije dok se sve ne riješi, budući da su svi nogometaši londonskih klubova normalno u kadrovima svojih momčadi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider