Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NOVI SKANDAL NA OTOKU

Britanija ponovno u šoku: Tko je za silovanje uhićena zvijezda Premier lige!?

Britanski Telegraph prvi je izašao u javnost s vijesti o novom uhićenju nekog igrača Premier lige.

Ilustracija (Foto: Afp)

Čini se da nogometaši u Engleskoj posljednjih godina imaju više problema sa zakonom nego ikad prije, i to, nažalost, na polju silovanja ili nasilnog ponašanja prema ženama.

Nakon nekoliko slučajeva koji su sve šokirali čini se da se sprema novi. Naime, Telegraph je sinoć ekskluzivno došao do informacije o jučerašnjem uhićenju jednog nogometaša Premier lige s optužbom za silovanje.

Spekulira se o kome je riječ

Ime mu nije navedeno, ali navedeni su neki podaci putem kojih su odmah krenule spekulacije tko bi to mogao biti.

Radi se o 29-godišnjaku koji je uhićen u Barnetu (Sjeverni London), a navodi se kako je riječ o stranom nogometašu kojeg možemo nazvati zvijezdom, da dolazi iz jednog od vodećih klubova te kako bi ove godine trebao nastupiti na Svjetskom prvenstvu.

Uhićenje je došlo odmah nakon što ga je ženska osoba u 20-im godinama života prijavila policiji. Do nasilja i pokušaja silovanja došlo je prošlog mjeseca tijekom odmora na Mediteranu. 

Uhićen na vlastitom imanju

Sun je također došao do informacije kako se uhićenje odvilo sa šest policijskih vozila, koja su okružila nekoliko milijuna funti vrijedno imanje na kojem je nogometaš u trenutku uhićenja spavao.

Njegov klub obaviješten je o svemu, uključujući podatak da je zadržan u policiji na ispitivanju.

Nakon ranijeg slučaja Adama Johnsona te prošlogodišnjih Benjamina Mendyja, Gylfija Sigurdssona i Masona Greenwooda, ovo je samo još jedan u nizu ovakvih problema među nogometašima. Kako i zašto, nikome nije jasno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider