Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tri odvojena slučaja

Serijski silovatelj iz Premier lige: Reprezentativcu koji je trebao igrati u Kataru prišili još dvije optužbe

Zvijezda Premier lige optužena je za još dva slučaja silovanja. Dok ga je policija ispitivala za prijavu iz lipnja ove godine javile su se još dvije navodne žrtve.

Ilustracija (Foto: Afp)

Zvijezda Premier lige, za kojeg se zna da je reprezentativac, koja je uhićena pod sumnjom da je silovala djevojku, morat će se suočiti s još dva odvojena slučaja silovanja.

Nogometaš koji je u kasnim 20-ima trebao je igrati na SP-u u Kataru krajem godine, ali zadržan je jučer na policiji poslije holivudskog uhićenja u kojem je šest policijskih automobila okružilo njegov dom u sjevernom Londonu.

Ispitivali ga 15 sati

Scotland Yard potvrdio je kako je nogometaš, čije ime ne mogu otkriti, zadržan i pušten uz jamčevinu poslije ispitivanja u policiji koje je trajalo 15 sati. Dok su ga ispitivali o navodnom seksualnom napadu na ženu koji se dogodio prošli mjesec dok je bio na odmoru na Mediteranu, pojavile su se još dvije optužbe.

Ilustracija Britanija ponovno u šoku: Tko je za silovanje uhićena zvijezda Premier lige!? divider

Njegovom slučaju prišili su još dvije optužbe za silovanje koja su se navodno dogodila 2021. godine.

"Priveli smo ga zbog navodnog silovanja koje se dogodilo u lipnju 2022. godine. Uhićen je u ponedjeljak, a dok je bio na ispitivanju prošili smo njegov slučaj s još dvije optužbe za silovanja, koja su se navodno dogodila u travnju i srpnju prošle godine. Sve tri žrtve su žene u 20-ima“, objavila je policija.

Prva žrtva pobjegla je iz hotela s pet zvjezdica i prijavila sve policiji

Prva žena je žrtva u 20-ima koja tvrdi kako je silovana protekli mjesec na godišnjem odmoru. Pobjegla je iz svog hotela s pet zvjezdica i odletjela natrag kući obitelji i prijateljima. Policiji se obratila po povratku u Veliku Britaniju i u nedjelju je dala izjavu u policiji.

gol expired VIDEO Premierligaš predstavio najluđe ovosezonske garniture dresova, oduševit će vas divider

Pokazala je detektivima fotografije za koje je tvrdila da su masnice na njezinom tijelu i da su posljedica navodnog napada. Nekoliko sati kasnije policija ga je privela, a on je iznenađen i šokiran optužbama, kažu njegovi prijatelji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider