Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HRABAR POTEZ

VIDEO Premierligaš predstavio najluđe ovosezonske garniture dresova, oduševit će vas

Nogometaši Southamptona u novu sezonu će ući uz ponešto drugačiji vizualni identitet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Možda nisu jedan od najpopularnijih klubova niti su posljednjih sezona oduševljavali nekim posebno atraktivnim nogometom, no Southampton FC posljednjih 11 sezona je relativno stabilan premierligaš i svakako klub koji posjeduje nešto posebno, nešto romantično u sebi.

Pred novu sezonu iz njihovog tabora za sada nema previše vijesti po pitanju pojačanja. Iako su drugi dio prošle sezone odigrali vrlo slabo, zbog čega ih mnogi u izostanku pravih pojačanje vide kao trenutnog ozbiljnog kandidata za ispadanje iz lige. 

Originalno i hrabro

No, zato je Southampon svoje navijače oduševio vlastitom originalnosti po pitanju dresova za iduću sezonu. Nakon što su prošle sezone pokazali hrabrost i spremnost eksperimentiranju s vjerojatno najoriginalnijim vratarskim dresovima u ligi i šire, ovog puta su hrabrost odlučili pokazati i u izradi igračkih garnitura.

Prvo su prije nekoliko dana predstavili novu glavnu garnituru koja je podosta jednostavna, ali mnogima će biti draža od prošlosezonske kombinacije s crveno bijelim prugama.

Ipak, ono s čime su oduševili je druga garnitura. Nju je zapravo teško uopće opisati, ali glavno je da nitko nije ostao ravnodušan. Iako je bilo komentara da dres izgleda kao zavjesa za kupaonsku kadu, zapravo je većina navijača oduševljeno. Dres je predstavljen putem videa na društvenim mrežama.

Možda će vam se na prvu činiti čudan, no ovaj dres, kojeg su predstavili ofenzivci Che Adams i Stuart Armstrong te članice ženske momčadi kluba, automatski je postao najbolje ocijenjen dres Southamptona u povijesti prema stranici koja je zapravo arhiva nogometnih dresova, kao što joj i ime Footballkitarchive kaže.

Southampton nije zaostao niti kod vratarske garnitura za novu sezonu, iako će mnogi odmah reći da je ista lošija od prošlosezonske tri. No, ponovno im nitko ne može osporiti originalnost.

Taj dres vidjeli smo kod predstavljanja Willyja Caballera.

Sve u svemu, vidjet ćemo kako će "Soton" izgledati ove sezone. Ono što znamo je to da će ih biti zanimljivo vidjeti, posebno one susrete koje nastupe u rezervnoj garnituri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider