Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nosili ga u svlačionicu

Zvijezda Chelseaja završila na štakama: Ozlijedio se protiv Dinama i propušta Svjetsko prvenstvo

Ben Chilwell, engleski nogometni reprezentativac ozlijedio se na utakmici Chelseaja i Dinama u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjedom protiv Dinama s 2:1 na domaćem terenu, nogometaši Chelseaja zaključili su grupnu fazu Lige prvaka na prvom mjestu skupine. To im je osiguralo plasman u osminu finala, ali nakon utakmice doživjeli su ozbiljan udarac.

Ostali su bez Bena Chilwella, engleskog nogometnog reprezentativac koji se ozlijedio u posljednjim minutama susreta.

Jureći za jednom loptom u sudačkoj nadoknadi, Englez je ozlijedio tetivu i postoji velika mogućnost da će propustiti nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Katru, piše Sky Sports

Iako je pretrpio veliku bol, stisnuo je zube i utakmicu odigrao do kraja, ali prava drama nastala je odlaskom u svlačionicu. Tek uz pomoć suigrača, uspio se "dočepati" svlačionice, a svi su bili vidljivo potreseni njegovom ozljedom.

Da stvar bude još gora, stadion je napustio na štakama. Novinari su nakon susreta pitali trenera Grahama Pottera za Chilwella i je li njegov odlazak u Katar sada pod upitnikom:

Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards VIDEO Engleska novinarka zasjenila Dilettu: Henry ostao bez riječi divider

"Mogli bismo to tako reći", rekao je Potter pa nastavio:

"Ne želim reći ništa više, ali kada igrač osjeti takve bolove, to nije dobro. To je veliki udarac za nas. Nadamo se da neće biti tako loše nakon pregleda, ali jako smo razočarani", kazao je.

Za kraj dodajmo da Gareth Southgate, izbornik engleske nogometne reprezentacije najkasnije do 14. studenog morati predati konačan popis od 24 igrača koja idu na Svjetsko prvenstvo, a kako stvari stoje, Chilwell neće biti među njima.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider