Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka ih Benfica

Zvezdin trener o debaklu Dinama u Ligi prvaka: "Mi smo veliki klub, nemamo se čega bojati"

Crvena zvezda protiv Benfice otvara nastup u Ligi prvaka.

Vladan Milojević (Foto: Afp)

Trener Vladan Milojević najavio je ogled svoje Crvene zvezde protiv Benfice u sklopu prvog kola novog formata Lige prvaka u Beogradu.

Nezaobilazna tema na press konferenciji bili su rezultati prvog kola, pa i teški poraz Dinama kod Bayerna (9:2) na Allianz Areni, zbog čega je jedan novinar upitao Milojevića je li ga strah Portugalaca koji na Marakanu stižu kao veliki favoriti.

Zvezdin trener ne spori kako postoji ogromna razlika u kvaliteti između njih i Benfice, no dodaje da neće biti kraj svijeta ako se i dogodi težak poraz:

"Nemamo se čega bojati. Veliki smo klub. Što će se dogoditi i ako izgubimo 0:6. Igramo protiv ogromnog kluba, ne znam shvaćaju li to judi", kazao je Milojević.

Dodajmo kako je utakmica Zvezde i Benfice proglašena utakmicom visokog rizika zbog dolaska No Name Boysa, navijača portugalskog kluba koji njeguju prijateljske odnose s Torcidom.

U Beogradu se očekuje manja grupa Torcidaša, a zabranjen je unos bilo kakvih obilježlja Hajduka ili Torcide kako bi se spriječili i najmanji incidenti ili provokacije.

Treba li Sergej Jakirović ostati trener Dinama?

Ukupno glasova:

Sergej Jakirović Jakirović pred smjenom: Ovo su potencijalni nasljednici, jedan je uživo pratio Dinamo na Allianz Areni divider

Ivan Perišić Prva izjava Perišića nakon potpisa: "Čekao sam ovakvu priliku, klub u kojem ću se osjećati dobro i osvajati trofeje" divider

Bakljada Torcide na Maksimiru Hajduk brutalno kažnjen zbog Torcidine bakljade i skandiranja na derbiju, dvostruko više od Dinama divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook