Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upaljen crveni alarm

Procurio veliki plan: Torcida stiže u Beograd, ovako žele zavarati srpsku policiju

Srpska policija je na nogama zbog mogućeg dolaska Torcide u Beograd na utakmicu Lige prvaka.

Torcida (Foto: Duje Klarić/Cropix)

Na otvaranju Lige prvaka čeka nas dvoboj Crvene zvezde i Benfice koji je podigao srpsku policiju na noge, i to zbog mogućeg dolaska Torcide u Beograd!

Previđa se kako bi navijači splitskog Hajduka mogli krenuti put Beograda s No Name Boysima, navijačima Benfice s kojima njeguju dugogodišnje prijateljstvo.

Postalo je uobičajeno vidjeti Torcidu i No Name Boyse na gostovanjima po Europi ili derbiju, no zajedničko gostovanje u Beogradu je upalilo crveni alarm kod srpske policije. Na Marakani se očekuje oko dvije tisuće portugalskih navijača, a među njima će posve sigurno biti i pokoji pripadnik Torcide.

Kako ne bi došlo do incidenata i provokacija, policija je najavila ozbiljan pretres na ulazu na gostujuću tribinu. Neće biti dopušteno unošenje Hajdukovih obilježlja, no to ne bi trebalo spriječiti manju grupu Torcidaša da se pojavi na tribini.

Srpski Telegraf tvrdi da se na beogradskoj Marakani očekuje oko petnaestak vodećih ljudi iz Torcide koji imaju plan kako ući u Srbiju, a da privuku što manju pozornost tamošnje policije.

Torcidaši se spremaju na pojedinačni dolazak, ili u manjim grupama, bez navijačkih obilježlja, no njihov dolazak na granicu svakako će upaliti pokoji alarm kod policije.

Bilogora - Hajduk Hajduk apsolvirao gostovanje u Grubišnom Polju, Splićani idu u daljnju fazu Kupa divider

Navijači na utakmici Bilogora - Hajduk Nezapamćen interes za Hajdukom: Pogledajte ''VIP'' mjesta u Grubišnom Polju divider

Hrvatska futsal reprezentacija Hrvatska hrabro igrala 15-ak minuta protiv Brazila, ali nije se uspjela oporaviti poslije dvojbenog crvenog Kuraje divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook