Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo!

Zrinjski drugu godinu zaredom osvojio Kup: Srebrni Vatreni iz Rusije asistirao za pobjedu u Banja Luci

Zrinjski je pogotkom Matije Malekinušića svladao Borac u finalu Kupa.

Zrinjski (Foto: Denis Kapetanovic/Pixsell)

Zrinjski je osvojio BiH Kup pobijedivši u uzvratnom susretu finala Borac u Banja Luci s 1:0 nakon što su istim rezultatom slavili i u prvom susretu koji je odigran u Mostaru.

Zrinjski je slavio zahvaljujući hrvatskom dvojcu Matiji Malekinušiću i Filipu Bradariću koji su bili kreatori jedinog gola na susretu.

Nedugo nakon što je ušao u igru Bradarić, bivši hrvatski nogometni reprezentativac koji je osvojio srebro u Rusiji, je u 82. minuti sjajno u šesnaestercu pronašao Malekinušića koji je primio loptu na prsa, a potom iz voleja pogodio mrežu Borca.

Plemići su tako obranili naslov pobjednika Kupa osvojivši ukupno treći pehar u ovom natjecanju. 

Dodajmo kako je Borac prije nekoliko dana proslavio osvajanje titule prvaka BiH. Kolo prije kraja prvenstva stekli su nedostižnu prednost ispred drugoplasiranog Zrinjskog, no dosta je bure podigao pobjednički pogodak banjalučkog sastava za titulu. Borac je zabio pogodak iz očiglednog zaleđa, no sudačka trojka to nije vidjela. 

Marko Livaja i Fahd Moufi FOTO Hajdukovac se oglasio nakon što je Dinamo osigurao dvostruku krunu: Napisao samo pet riječi divider

Velimir Zajec VIDEO Velimir Zajec najavio ljetni prijelazni rok: "Bit će promjena..." divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider