Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osvrt na sezonu

VIDEO Velimir Zajec najavio ljetni prijelazni rok: "Bit će promjena..."

Velimir Zajec komentirao je Dinamovu turbulentnu sezonu punu obrata i oscilacija.

Dinamo je osvojio dvostruku krunu, no sredinom sezone rijetko tko je mislio da će osvojiti ijednu. To je naravno oduševilo navijače, ali i predsjednika Velimira Zajeca.

"Ova godina je završila onako kako smo svi priželjkivali. Sjajni igrači, sjajna momčad, sjajna publika koja nas je dizala u svakoj utakmici. Mislim da su oni jedni od najzaslužnijih elemenata za ovaj uspjeh. Naravno, i trener i svi ljudi koji rade u klubu", izjavio je Zajec.

Slijedi vjerojatno uzbudljiv ljetni mercato, a hoće li Dinamovi najvrjedniji eksponati ostati i iduću sezonu u Maksimiru?

"Bit će tu promjena, dovođenja nekih igrača koji su bitni za našu ekipu. Pokušat ćemo kostur ekipe sačuvati, to je najvažnije u nogometu da imaš neki kontinuitet", odgovorio je.

Sergej Jakirović, barem zasad, ostaje na klupi Dinama.

"Od mene su svi očekivali da na početku nakon nekih loših stvari dođe do promjene. Ja sam stao uz trenera i to je normalno. Trener ima našu podršku."

U nedjelju Plavi igraju protiv Rudeša posljednju utakmicu sezone, a nakon toga kreće veliko slavlje na Trgu bana Josipa Jelačića:

"Zahvaljujem se navijačima, igračima, treneru, čitavom klubu na ostvarenju velikoh uspjeha. Nadam se da ćemo to lijepo proslaviti na našem Trgu".

Posljednje takvo slavlje Dinamo je organizirao 2007., a iz kluba najavljuju i veliki koncert iznenađenja.

Marko Livaja i Fahd Moufi FOTO Hajdukovac se oglasio nakon što je Dinamo osigurao dvostruku krunu: Napisao samo pet riječi divider

Marijan Budimir Budimirovi klinci odigrali odlično protiv favorita skupine: Hrvatska i dalje u igri za četvrtfinale Eura divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider