Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Ništa nije nemoguće''

Mamić vjeruje da može prirediti senzaciju protiv Reala, otkrio je i što će reći Modriću

Zoran Mamić vjeruje da njegov Al Ain može iznenaditi Real Madrid u finalu Svjetskog klupskog prvenstva.

Zoran Mamić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Al Ain je u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva pobijedio River Plate i izborio nastup protiv Reala, koji traži treću uzastopnu titulu u ovom natjecanju i prvi trofej pod Santiagom Solarijem.

Mamićeva momčad je gubila 3-0 od Wellingtona u prvom poluvremenu, da bi se vratila i izborila pobjedu na jedanaesterce. A sada se nada prvoklasnoj senzaciji.

''Real Madrid je najveći klub na svijetu. To je kao da usporedite mali automobil Smart s Mercedesom. Možda će Smart jednom pobijediti ako se Mercedes pokvari. Nadam se da će se to ovaj put dogoditi za nas'', rekao je na konferenciji za novinare Zoran Mamić.

Mamićevim ljudima spremaju se novi porazi: I Dinamov predsjednik uprave morat će otići Prave posljedice pravomoćne presude po Zakonu o sportu

''Naravno da ćemo pokušati napraviti sve. Došli smo u finale, igramo dobar nogomet i zaslužili smo biti ovdje. Nismo stigli ovdje samo zahvaljujući sreći. Želimo napraviti dobar rezultat'', nastavio je.
Real Madrid je veliki favorit, ali Mamić vjeruje da imaju šansu.

''Ništa nije nemoguće. Moramo vjerovati, moramo pokušati. Da se nakon utakmice možemo pogledati u ogledalo i reći 'Ok, dali smo sve od sebe, ali Real je bio bolji'.''

Hrvatski trener se raduje i susretu s Lukom Modrićem.

''Sigurno ću s njim porazgovarati prije utakmice. Budući da je toliko osvojio u svojoj karijeri, također ću mu reći da nas pusti da osvojimo'', našalio se Mamić te nadodao:

''U svakom sportu, svaki sportaš ulazi u utakmicu kako bi pobijedio, čak i ako igrate protiv Real Madrida. Možda ćemo imati sreće ili dobar dan, a Real propusti neke šanse'', zaključio je.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider