Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
emotivan trenutak

Kranjčar pohvalio dvostrukog strijelca i objasnio tko je prvi vratar

Dinamo je sigurnom pobjedom protiv Lokomotive krenuo u novi pohod na titulu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nasljednik Zorana Mamića na klupi Dinama, Zlatko Kranjčar imao je uspješan povratak na Maksimir gdje je posljednji put na klupi Dinama sjedio prije 18 godina.

''Dolazak na stadion i vrijeme prije utakmice su za mene bili jako emotivni. Znali smo prije da je Lokomotiva organizirana momčad koja iza sebe ima dobar europski početak koji im je dignuo samopouzdanje tako da su krenuli jako dobro, prvih 20-ak minuta bili jako dobri, ali poslije izjednačenja smo držali ritam koji smo htjeli i došli do zaslužene pobjede.''

Trener Modrih istaknuo je što bi njegovi igrači trebali popraviti u budućim kacijama.

''Rezultat je mogao biti i dosta uvjerljiviji jer smo imali puno prilika, ali ponovno nismo u završnici bili na razini i moramo to popraviti. Ako imamo priliku, da to kažem boksačkim žargonom, "dotući" protivnika onda moramo zabijati šanse. Želim da igrači budu odlučniji u završnici. Što se pak tiče druge strane, u obrambenom dijelu je Lokomotiva imala nekoliko prijetnji koje su spasili Ježina i zadnja linija i to moramo popraviti do srijede i Vardara.''

Armin Hodžić bio je dvostruki strijelac.

''Zabio je lijepe golove, potvrdio svoje vrijednosti i nadam se da će to raditi u kontinuitetu'', rekao je Kranjčar pa objasnio kako ozljeda Ante Ćorića nije ozbiljna.

''U ovom trenutku je Ježina prvi golman. Mi smo imali sreću što imamo golmana europskog prvaka, dugo ga nije bilo i Ježina je kao njegova zamjena pokazao je da zaslužuje svoju priliku. Naravno, Eduardo će već protiv Vardara biti na klupi i moramo dobro vidjeti što napraviti s vratarima koje imamo jer imamo četiri kvalitetna rješenja, ali napravit ćemo najbolje za sve'', zaključio je trener Modrih.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider