Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
suigrači se hvatali za glavu

Jesmo li vidjeli najbolji pogodak godine? Gromovitim torpedom gotovo polomio okvir gola!

Osim što je Salzburg slavio protiv bečkog Rapida s nestvarnih 7:2, čudesni pogodak koji obilazi svijet postigao je Zlatko Junuzović.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jesmo li u srijedu navečer, u derbiju austrijske lige između bečkog Rapida i Salzburga vidjeli najbolji pogodak 2020. godine? Autor zasigurno kandidata za tu nagradu jest 32-godišnji Zlatko Junuzović, veznjak Salzburga, koji je s čak 7:2 slavio u gostima kod Rapida.

gol expired Sramotan grafit osvanuo u Splitu: "Da umreš od nje, to nam je želja. Đokoviću, umri" divider

Junuzović je zabio pogodak za 6:1, i to nakon što je iz voleja, a da lopta nije pala na pod, zakucao loptu koja je bila nabačena iz kornera na rub kaznenog prostora od grede u pod.

Szoboszlai je iz kornera, s desne strane Salzburgova napada, poslao dijagonalnu loptu, a Junuzović ju isprve dočekao i gromovitim udarcem postigao doista najljepši pogodak austrijske Bundeslige.

gol expired Zovu ga meksički Messi, a ime mu je Luka: Najmlađi igrač koji je ikada zaigrao u španjolskoj Primeri divider

Junuzoviću je to bio treći pogodak u sezoni, u kojoj je ostalo odigrati još tri gola. Salzburgu nedostaje još samo jedan jedini bod da osvoji naslov prvaka, a u iduće dvije utakmice igra kod kuće protiv dvije najslabije momčadi Championship Playoff runde - Hartberga i Sturma.

Kandidata za najbolji gol 2020. godine pogledajte OVDJE.

gol expired Imamo li promašaj godine? Pogledajte kako se osramotio igrač Intera divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider