Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pa kako ovo nije zabio?!

Imamo li promašaj godine? Pogledajte kako se osramotio igrač Intera

Nogometaši Intera praktički su se oprostili od borbe za Scudetto.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter je u 27. kolu Serie A odigrao kod kuće 3:3 sa Sassuolom, čime je njihov zaostatak narastao na osam bodova za vodećim Juventusom.

Do kraja je još 11 prvenstvenih dvoboja, ali čak i da Nerazzurri uzmu maksimalna 33 boda, teško je očekivati da će Stara dama prosipati bodove do te mjere da bi se klub iz Milana mogao vratiti u ozbiljnu konkurenciju za Scudetto.

Dapače, zbog ova dva izgubljena boda Inter bi se mogao početi osvrtati na fenomenalnu Atalantu, koja je nastavila gdje je stala i prije pandemije koronavirusa te im sada puše za vratom sa samo četiri boda zaostatka.

A sve je moglo biti drukčije da se u 64. minuti nije dogodila scena koja će sigurno konkurirati za promašaj godine, možda i odnijeti tu "laskavu" titulu.

Autor je bio Roberto Gagliardini, veznjak Intera. Prethodno je Romelu Lukaku pucao, gostujući vratar odbio loptu, a na nju je natrčao Gagliardini, koji ju je samo trebao pogurnuti u praznu mrežu. Međutim, umjesto toga htio ju je zakucati pa je onako siledžijski raspalio i pogodio - prečku.

Hvatali su se u Interu za glavu u tim trenucima, bilo je to pri rezultatu 2:1. Da je Gagliardini poentirao, otišli bi na dva razlike i Sassuolo se vrlo vjerojatno ne bi vratio u utakmicu. Ovako, gosti iz Reggio Emilije u finišu su uspjeli ostati neporaženi i sebi priskrbiti važan bod u borbi za ostanak u kojoj još uvijek nisu posve mirni.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Ključ Hajdukovog uspjeha! 🔑⚪

📸: Duje Klaric / CROPIX
Ozbiljne optužbe na račun Dinama. 🧐

📸: Goran Sebelic / CROPIX
UŽIVO iz Salzburga: Centar RB-a
Najveći, da je s nama, bi danas slavio svoj 60. rođendan. ❤️🇭🇷

"A dani se vrte,
ka basket, ka srića,
najlipšu si priču,
o mladosti priča." 🏀

📸: CROPIX