Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bliži se kraj

Ibra nezadovoljan Milanom: Povlači se na kraju sezone i posvećuje novoj ulozi?

Kako prenosi dio stranih medija, Zlatan Ibrahimović mogao bi na kraju sezone objesiti kopačke o klin i okrenuti se menadžerskim ambicijama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ibrahimović iza sebe ima blistavu igračku karijeru, predstavljao je velikane svjetskog nogometa i otići će kao jedan od najvećih napadača u povijesti. Nažalost, to se vrijeme sve više bliži.

Švedski napadač osvajao je domaće naslove s Ajaxom, Interom, Barcelonom, Milanom i PSG-om, dok je još branio boje Malmöa, Juventusa, Manchester Uniteda i LA Galaxyja. U prosincu se iz MLS-a vratio u Serie A, gdje se drugi put pridružio Milanu.

Međutim, La Gazzetta dello Sport izvještava da je Ibrahimović sada spreman privesti kraju svoju igračku karijeru. Talijanske novine pišu kako se 38-godišnjak planira povući na kraju sezone koja je odgođena zbog pandemije koronavirusa.

gol expired Prije 15 godina ovako je izgledala najskuplja momčad svijeta: Bez Messija, Ronalda... divider

Italija je posebno teško pogođena zarazom, a Serie A je trenutačno suspendirana na neodređeno vrijeme, nakon što je u početku stavljena na čekanje do 3. travnja.

Milan ponovno ima turbulentnu sezonu i trenutačno drži sedmo mjesto na ljestvici, što je 12 bodova zaostatka od posljednjeg mjesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. No to nije jedini problem Milana.

Ibrahimović je navodno nezadovoljan jer je predsjednik uprava Ivan Gazidis nedavno otpustio Zvonimira Bobana.

Ibrahimovićev kratkoročni ugovor istječe 30. lipnja, iako FIFA trenutačno razmatra načine produljenja ugovora i razdoblja registracije igrača kako bi pomogla europskim ligama da završe svoje sezone.

Nakon što završi igračku karijeru, Ibrahimović planira trenersku karijeru, iako će prije trebati neko vrijeme izvan nogometa prije nego što se pojavi uz aut-liniju.

gol expired Ibra pokrenuo humanitarnu akciju i poručio: "Ako virus neće Zlatanu, Zlatan će doći virusu" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider