Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludo iskustvo

Bivši suigrač otkrio kako je Ibra prijetio da će ih ''ubiti'': ''Imam 300 milijuna na računu, otok i ne treba mi ovo''

Veznjak LA Galaxyja Joao Pedro otkrio je da je Zlatan Ibrahimović prijetio da će ubiti svoje suigrače i hvalio se koliko je bogat nakon poraza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović poznat je po britkom jeziku i kontroverznim izjavama. Da je tome tako, otkrio je i njegov bivši suigrač iz LA Galaxyja Joao Pedro.

Naime, Ibrahimović je navodno poludio na svoje suigrače nakon zadnje utakmice sezone 2018. i poraza od Houston Dynamosa, nakon što je LA Galaxy imao vodstvo od 2:0.

Pedro, koji je na posudbi u portugalskom klubu Tondela, objasnio je za Record: ''Na kraju utakmice Zlatan nam se svima obratio'', rekao je te nastavio:

''Ako ćete htjeti doći na plažu ili prošetati Hollywoodom, samo recite. Imam 300 milijuna na računu, svoj otok i ne ne treba mi ovo. Prvi koji mi nešto kaže, ubit ću ga'', prepričao je Ibrine riječi Pedro.

gol expired Neymar više nije perolaki mršavac: Pogledajte kako se Brazilac u karanteni isklesao! divider

38-godišnji napadač nije uspio osvojiti nijedan trofej za vrijeme svog boravka u MLS-u, ali je ipak uspio u dvije sezone postići ukupno 52 gola. Los Angeles je napustio u studenom prošle godine.

Zlatan je za vrijeme igranja u Americi imao i jednog rivala.

''Rekli ste da ste trenutačno najbolji igrač u MLS-u'', rekao mu je novinar pa nadodao:

''U Los Angelesu je još jedan igrač, Carlos Vela. U ovom trenutku je na 19 golova i 12 asistencija, dok je njegova momčad prva u ligi.''

Ibrahimović je u svom stilu bio vrlo iskren na to pitanje.

''Daleko sam najbolji igrač. Koliko on ima godina? 29 i igra u MLS-u u svom naponu. Kad sam imao 29, ja sam bio u Europi. To je velika razlika'', odgovorio je Šveđanin.

gol expired Moment koji je zadivio nogometni svijet, čak mu se i Ibra naklonio: ''Bio je životinja. Nitko mu nije mogao ništa'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider