Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije kao cristiano, ali WOW

Neymar više nije perolaki mršavac: Pogledajte kako se Brazilac u karanteni isklesao!

Kada bi se nogometaši dijelili po težinskim kategorijama, Neymar bi bio u perolakoj. No sudeći prema posljednjoj fotografiji, odlučio otići u višu kategoriju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilski nogometaš Neymar, jedan od najboljih igrača današnjice, odlučio je u karanteni zbog pandemije koronavirusa malo poraditi na sebi. Neymar je trenutačno u Brazilu, gdje se primio ozbiljnog treninga, a to se itekako vidi na posljednjoj fotografiji koju je objavio na svom Instagramu.

Brazilac je objavio fotografiju na kojoj se tušira obučen samo u kratke hlače, a pritom je u stilu MMA boraca ili boksača na vaganju napravio fleksiju mišića na gornjem dijelu tijela i impresionirao svoje sljedbenike.

gol expired Pamtimo ga po "maksimirskoj krtici", a sada Kloppu preporučuje Hrvata: Prate ga i Real i Barca divider

Nije kao Cristiano Ronaldo, ali Neymar se fino isklesao u posljednjih mjesec dana. Prije nešto više od 30 dana Neymar je objavio fotografiju na kojoj trenira i njegov gornji dio tijela ne izgleda ni približno "izrezano" kao na posljednjoj fotografiji.

Očito je Neymar odlučio staviti nekoliko kilograma mišića na sebe kako bi se vratio na travnjak još jači i bolji.

Brazilac je poznat kao "perolaki" nogometaš koji olako pada pri kontaktu, no ako je suditi prema posljednjim fotografijama, to će se u budućnosti puno rjeđe događati.

Recimo i da bi se prvenstvo u Francuskoj, u kojoj njegov PSG drži vodeće mjesto na prvenstvenoj ljestvici, moglo nastaviti početkom lipnja.

gol expired Brazilac si zakuhao kašu: Hladno rekao da Cristiano Ronaldo nije najbolji igrač Juventusa divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider