Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
treba mu dodatna motivacija

Ibrahimović potvrdio da se vraća u slavni talijanski klub: "Vidimo se uskoro"

Zlatan Ibrahimović potvrdio je u razgovoru za GQ Italiju da se vraća u talijanski klub.

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zlatan Ibrahimović dao je novi trag zaintrigiranim fanovima koje muči pitanje nastavka njegove karijere, odnosno destinacije. Igri uskoro istječe ugovor s Los Angeles Galaxyjem, nakon čega se vraća u europski nogomet.

Prema posljednjim informacijama, Milan je najveći favorit za njegovo dovođenje, a to je potvrdio i svojom izjavom za GQ Italiju.

gol expired Povijesna Modrićeva lekcija: I Ronaldo i Messi dobili su svoje, a ružnu riječ nije rekao divider

"Vidimo se uskoro u Italiji. Odlazim u momčad koja mora ponovno početi pobjeđivati, koja se mora vratiti na staze stare slave, koja ima izazov u utakmicama protiv svakog", kazao je Ibra pa dodao.

"Samo ću na taj način pronaći dodatnu motivaciju da vas ponovno iznenadim."

gol expired Bilić o igraču koji ga je impresionirao i čiji je veliki fan: ''Tko je ovaj čovjek? Grijeh je da je tamo'' divider

Osim Milana još je jedan klub zainteresiran za usluge Zlatana Ibrahimovića, a također je slavan i trenutačno nije na najboljem putu. Riječ je o Bologni Siniše Mihajlovića, sedmerostrukog prvaka Italije i pobjednika UEFA-ina Intertoto Cupa.

Bliži se trenutak kada ćemo konačno saznati novi (stari) klub Zlatana Ibrahimovića, a nakon njegova razgovora sada je sigurno da se vraća u Italiju.

gol expired Alison Becker opet šokira navijače Liverpoola: ''Može li mi netko reći koliko još utakmica ne igram?'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider