Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Recept za uspjeh

Bilić o igraču koji ga je impresionirao i čiji je veliki fan: ''Tko je ovaj čovjek? Grijeh je da je tamo''

Dvije nogometne ličnosti su ove sezone udružile snage u West Bromwich Albionu i obje su impresionirale u svojim ulogama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić otkrio je kako je bio veliki fan veznjaka Romainea Sawyersa tijekom svojih dana u West Hamu. Međutim, sudbina je na kraju htjela da se spoje na The Hawthornsu. I to vrlo uspješno.

Hrvatski stručnjak je još jednom pokazao kako je Engleska idealna zemlja za njega te je WBA-u donio dašak svježeg zraka na menadžerskoj razini, dok je Sawyers produkt omladinske škole WBA-a koji se ovog ljeta vratio u klub iz Brentforda.

Do sada se pokazalo da su obojica recept za uspjeh WBA-a. Samo jedan poraz u 19 odigranih utakmica i prvo mjesto u Championshipu s najboljim napadom lige.

''Klub je napravio jako dobar posao u prijelaznom roku'', objasnio je Bilić Ianu Hollowayu za Sky Sports.

gol expired Alison Becker opet šokira navijače Liverpoola: ''Može li mi netko reći koliko još utakmica ne igram?'' divider

''Novi igrači su odmah kliknuli Željeli smo igrače koji su stvarno dobri na lopti, ali i pouzdani i odgovorni za igranje u oba smjera'', dodao je.

Menadžer vodeće momčadi lige je potom otkrio koliko dugo već zna za veznjaka čija ga je igra odmah oduševila.

''Kada sam bio u West Hamu, gledao sam Championship. Ne možete to ignorirati. U prijelaznom roku smo htjeli neke igrače iz te lige. Gledao sam Brentford i rekao svom pomoćniku 'tko je ovaj momak?' 'Sawyers'. On je tip iz West Bromwicha, odavde je. Grijeh je da je toliko godina tamo'', objasnio je Bilić.

''Kad kažem da nikad neću biti sretan s njim, naravno da sam zadovoljan s njim i načinom na koji igra, ali može biti vrhunski. Može biti vrhunski igrač, ali morate ga pogurnuti jer je njegov potencijal nevjerojatan'', zaključio je hrvatski stručnjak.

gol expired Ni Mourinho ga nije uspio nagovoriti: Velika zvijezda napušta Tottenham divider

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider