Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"impresioniran sam klubom"

Ibra objasnio objavu koja je zbunila cijeli nogometni svijet: "Bit će zabavno i uzbudljivo"

Zlatan Ibrahimović ipak nije novi igrač Hammarbyja, ali postaje dio kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u utorak zagolicao maštu javnosti i izazvao svojevrsni šok, Zlatan Ibrahimović i švedski nogometni klub Hammarby objasnili su da se o čemu je zapravo riječ. Ibra nije novi igrač trećeplasiranog sastava prve lige, već je postao djelomični vlasnik kluba.

Podsjetimo, Ibrahimović je u utorak objavio video od 10-ak sekundi u kojem je predstavio dres Hammarbyja, na čijim leđima je bilo njegovo prezime. Logično, svatko je pomislio da je to njegov novi klub, što bi bio apsolutni šok za svakog. Međutim, riječ je o poslovnom potezu.

gol expired Zvezda doživjela povijesnu sramotu: Igrači plakali, a neki se kod najvećih poraza čak sjetili i Dinama divider

"AEG je obavijestio klub Hammarby da je prodao polovicu svog suvlasništva Zlatanu Ibrahimoviću, što znači da je on sada djelomični vlasnik kluba Hammarby Fotboll AB", stoji u službenom priopćenju kluba.

Ibra je također vrlo uzbuđen oko otvaranja novog poglavlja u svom životu.

gol expired Evo kako Dinamo može prezimiti u Europi: Sve je dobro osim jednog scenarija katastrofe divider

"Hammarby je fantastičan klub s pasioniranim navijačima i velikim renomeom u Stockholmu i Švedskoj. Oduvijek su mi se sviđali klub i navijači. Impresioniran sam onime što su navijači i klub napravili u posljednjih nekoliko godina, na i izvan terena. Činjenica da imam mogućnost pridružiti se i pomoći Hammarbyju u daljnjem razvoju zvuči zabavno i uzbudljivo", rekao je Zlatan Ibrahimović.

Prema posljednjim informacijama Ibra pregovara s Milanom oko nastavka svoje karijere...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider