Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Emocije su jače

VIDEO Ibrahimović se slomio u prijenosu uživo: U suzama se oprostio od prijatelja koji umire

Zlatan Ibrahimović pružio je podršku glasnogovorniku PSV-a Thijsu Slegersu, koji boluje od raka.

Zlatan Ibrahimović (Foto: Twitter/Screenshot)

Početkom mjeseca odjeknula je vijest koja je šokirala nizozemski, ali i europski nogomet. Thijs Slegers, novinar i glasnogovornik PSV-a, koji posljednje dvije godine vodi tešku bitku s rakom, otkrio je da mu liječnici više ne mogu pomoći.

To je teško pogodilo i Zlatana Ibrahimovića, koji se uključio u akciju podrške nizozemskom novinaru i pokazao svoju emotivnu stranu. Gostujući u nizozemskoj TV emisiji poslao je poruku svojem dugogodišnjem prijatelju:

"On je bio moj jedini prijatelj u Nizozemskoj kada sam bio mlad, zbunjen i mislio da nemam nikoga tamo. Pojavio se taj novinar koji me je sam kontaktirao, a tada novinari nisu bili moji prijatelji.

Agustin Anello VIDEO Potpisao za Hajduk pa dijelio poklone navijačima: Progovorio je i hrvatski divider

Odlučio sam se javiti, napraviti prvi kontakt, ručali smo i otad smo jako dobri prijatelj. Igrali smo tenis, družili se, a on mi je jako puno pomogao. O Thijsu sam pisao i u svojoj knjizi, zahvalan sam mu na svemu. I dalje smo u kontaktu i mogu reći da je uvijek bio u mom srcu", rekao je Ibrahimović pa uputio emotivnu poruku Slegersu:

"Jedino što želim reći jest da te volim, moj prijatelju", kazao je Ibrahimović, koji nije mogao sakriti emocije. Rasplakao se, kao i svi u televizijskom studiju.

Nažalost, Slegersu je bolest uznapredovala i ne zna koliko će još dugo živjeti.

Snimku možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider