Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Smrtno je bolestan

Tužna ispovijest šokirala nizozemski nogomet: "Ne znam koliko ću živjeti. Liječnici mi ne mogu pomoći"

Thijs Slegers, 46-godišnji glasnogovornik PSV-a, podijelio je potresnu objavu.

Thijs Slegers (Foto: Instagram/Thijs Slegers/Screenshot)

Nizozemski nogomet je u šoku. Thijs Slegers, glasnogovornik PSV-a, podijelio je potresnu objavu na društvenim mrežama u kojoj je kazao da mu liječnici više ne mogu pomoći.

Prije dvije godine dijagnosticirana mu je akutna leukemija, zbog čega je završio na transplantaciji matičnih stanica. Iako se ljetos vratio na posao, prije nekoliko je dana primio loše vijesti:

"Nažalost, primili smo loše vijesti. Ne zaustavlja se bolest koja me muči već mjesecima. Liječnici više ništa ne mogu učiniti za mene. Nemamo drugog izbora nego prihvatiti sudbinu i nositi se s njom.

Luka Modrić i Dani Carvajal VIDEO Realova zvijezda zabila vanjskom, a onda joj je Modrić pokazao kako se to radi divider

Moja obitelj i ja zahvaljujemo svima na podršci posljednjih godina, to nam je puno pomoglo", napisao je Slegers pa dodao kako ne zna koliko će još dugo živjeti:

"Koliko dugo, pod kojim okolnostima, to sada ne znamo. To ostaje neizvjesno", poručio je Slegers u objavi na društvenim mrežama i za kraj pozvao sve da se registriraju kao darivatelji krvi ili matičnih stanica:

"Meni se više ne može pomoći, ali drugima može."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider