Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dok glazba svira...

Utakmicu po utakmicu (23): Posljednja pjesma na turopoljskom Titaniku

Pred vama je ukupno 23. izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

U ponešto izmijenjenom izdanju snimljeno je novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu. Uz naše standardne voditelje Valentinu Miletić, Matea Pukšara i Igora Ćurkovića za stol je sjeo reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban, zamijenivši odsutnog Ivana Ljubića.

Boban je pritom komentirao niz tema, počevši sa stanjem u kojem se nalazi Gorica. Budući da je on iz Velike Gorice, Valentina ga je upitala kako je trenutačno biti navijač tog kluba koji tavori na dnu HNL-a, na što je Vlado imao spreman odgovor.

Također, iz svog šešira Boban je izvukao i jednu anegdotu s preminulim Miroslavom Ćirom Blaževićem koja se dogodila u prostorijama Nove TV.

Naši voditelji osvrnuli su se na utakmicu Dinamo - Istra 1961, koju je i više od konačnog ishoda obilježio jedanaesterac dosuđen za domaćine. Svi su se složili da je to bila pogrešna odluka suca Ivana Bebeka, koji nije iskoristio niti popravni ispit koji mu je bio omogućio VAR sudac.

Kako će završiti prijelazni rok i hoće li Dinamo iskrcati čak pet milijuna eura odštete za Benjamina Tekpeteyja iz Ludogoreca, to je isto tako bila jedna od tema.

Poseban komentar dobila je i pobjeda Hajduka u Varaždinu na krilima mladog Amerikanca Rokasa Pukštasa. Dok 18-godišnji veznjak rastura, u obrani Chidozie Awaziem radi kardinalne pogreške, a sad u pomoć stiže Portugalac Ferro kako bi pomogao stabilizirati defenzivu u momčadi Ivana Leke.

Kakvih je još anegdota bilo, od Vedrana Ćorluke pa do Isusove posljednje večere i VAR-a, doznajte u videu na vrhu članka.

Uživajte u novoj epizodi svojeg omiljenog podcasta!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider