Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan jedini - ibra

Neuništivi Zlatan otkrio što se događalo proteklih šest mjeseci: ''Jedva sam spavao''

Opisao je Zlatan Ibrahimović svoju agoniju zadnjih šest mjeseci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Povijesnu titulu prvaka donio je Zlatan Ibrahimović u Milano i raspametio cijeli grad, čekao je crveno-crni dio Milana ovo 11 godina, a njihov heroj se pojavio u svom stilu s cigarom i šampanjcem na proslavi.

Zlatan Ibrahimović VIDEO Zapaljivi šampionski govor Zlatana Ibrahimovića: Razljutio se i izvrnuo stol u svlačionici divider

Heroj zvan Zlatan koji i u 40-oj godini pravi prevagu na terenu, a što to čini Zlatana posebnim i što je prošao kroz zadnjih šest mjeseci opisao je sam u opisu fotografije na Instagramu.

 ''Proteklih šest mjeseci igrao sam bez prednjeg križnog ligamenta u koljenu. Nateklo koljeno šest mjeseci. Trenirao sam samo 10 puta s momčadi zadnjih šest mjeseci. Primio sam više od 20 injekcija u šest mjeseci. Praznio sam koljeno svaki tjedan. Pio analgetike svaki dan zadnjih šest mjeseci. Jedva sam spavao. Imao sam toliko puno problema van terena. Učinio sam nemoguće mogućim. U svojim mislima imao sam samo jedan cilj, učiniti moje suigrače i mog trenera prvacima Italije jer sam im to obećao. Danas imam nove ligamente i novi trojef.''

Podsjetimo se da je Zlatan jučer podvrgnut artroskopskoj operaciji lijevog koljena, a doktori predviđaju da će oporavak trajati više od sedam mjeseci. Ozbiljno razmišlja o mirovini, a neupitno je da ga čeka pozicija u upravi kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider