Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne vidi zašto ne

Ibra blizu velikog povratka: ''Vrijeme je da dobiju drugog heroja, a na ovoj razini mogu igrati do 50.''

Zlatan Ibrahimović mogao bi u zimskom prijelaznom roku završiti u ''svom'' Milanu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako prenosi SportMediaset, Zlatan Ibrahimović i Milan sve su bliže dogovoru o dolasku švedskog napadača u klub. Razlika se sve više smanjuje i moguće je da bi Ibra mogao doći za dva milijuna eura neto plus bonusi za nastupe i golove, što povećava zbroj do tri milijuna eura, koliko igrač traži.

"Ne vidim zašto se ne bih vratio u Milan ako je tamo projekt koji će me stimulirati. Na ovoj razini mogu igrati i do 50. godine. Doživio sam krasno iskustvo u Los Angelesu. Bilo je fantastično. Sada je vrijeme da Milan dobije drugog heroja. Dvojica heroja iz dva različita svijeta - ja i Giuseppe Garibaldi", kazao je švedski nogometaš.

gol expired Zlatan razljutio navijače svog prvog kluba: Zapalili su i vandalizirali njegov spomenik divider

Ibrahimović je ranije ovog tjedna razbjesnio navijače Malmöa nakon što je objavio da postaje dio drugog kluba Hammarbyja. No unatoč tome, pojasnio je da Hammarby neće biti idući klub za koji će zaigrati.

''Deset godina govorio sam da ne bih trebao igrati nogomet u Švedskoj. To se neće dogoditi. Želim pomoći i nadahnuti, ali to će uglavnom biti nakon moje igračke karijere. Moram se u prvom redu usredotočiti na prave stvari'', kazao je Ibra.

gol expired Engleski divovi i Real žele velikog talenta: Ogromna zarada lukavog kluba koji već ima novu metu divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider