Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kupi jeftino, prodaj skupo

Engleski divovi i Real žele velikog talenta: Ogromna zarada lukavog kluba koji već ima novu metu

Engleski reprezentativac na meti je najvećih europskih klubova…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britanski mediji spekuliraju da je Borussia Dortmund spremna prodati Jadona Sancha, 19-godišnjeg krilnog napadača koji je u Dortmund stigao u ljeto 2017. iz Manchester Cityja za odštetu od 8 milijuna eura.
Independent piše da prvi u redu stoje Liverpool, Manchester United i Manchester City.

No engleski velikani nisu jedini koji su bacili oko na mladog Engleza, koji je ove godine imao dosta problema s disciplinom. Kasnio je na treninge i zbog toga je za kaznu izbačen iz udarne postave.

Jadon Sancho na meti engleskih divova i Reala

Trener Borussije Lucien Favre ostavio je Sancha na klupi i protiv Barcelone na Camp Nouu. Kada je ušao u igru početkom drugog poluvremena, Borussia je izgledala mnogo opasnije. Naposljetku je postigao jedini pogodak za njemačku momčad.

gol expired Pochettino prekinuo šutnju i pokazao koliki je gospodin: U tijeku pregovori s velikanom divider

Neki španjolski mediji otkrivaju da je Real Madrid na toj utakmici poslao svoje skaute. Navodno Real vrlo ozbiljno prati Sancha, koji u ovom trenutku na Santiago Bernabeuu figurira kao moguća zamjena za Kyliana Mbappea.

Madriđani sljedećeg ljeta žele dovesti francuskog napadača, no to nije tako sigurna operacija. PSG je tvrd orah i lako je moguće da ne pristane na prodaju, pogotovo ako se Neymar vrati u Barcelonu. Stoga su Kraljevi prisiljeni tražiti sigurniju rezervu.

Borussia Dortmund traži 120 milijuna eura

Ove sezone postigao je četiri gola u Bundesligi te po jedan gol u Ligi prvaka i njemačkom Kupu. Upisao je čak devet asistencija. Otkako je stigao u Borussiju, u svim je natjecanjima postigao 20 golova i 32 asistencije u 73 utakmice. Za seniorsku reprezentaciju Engleske odigrao je 11 utakmica i postigao dva gola.

gol expired Sukob dva slomljena čovjeka koji je podijelio Španjolsku: ''Ostao sam u šoku, ništa mi nije htio reći'' divider

Sancho se razigrao u Borussiji koja se specijalizirala kao razvojni klub za mlade igrače sa svih strana Europe i svijeta. Važi za jednog od najperspektivnijih mladih nogometaša ovog trenutka u Europi, pa je jasno da cijena neće biti malena. Navodno Borussia traži 120 milijuna eura.

U Dortmundu već imaju zamjenu

Crno-žuti već su pronašli zamjenu, naciljali su Javaira Dilrosuna iz berlinske Herthe. Radi se o 21-godišnjem Nizozemcu, koji je kao i Sancho neko vrijeme proveo u pomlatku Manchester Cityja, u koji je došao iz Ajaxa. Alternativa je i 19-godišnje krilo Valencije Ferran Torres, kojeg mjerkaju i neki engleski klubovi, navodno najviše Liverpool.

Uglavnom, Sancho je na izlaznim vratima Signal Iduna Parka. Pitanje je samo gdje će otići i za koju cifru. S obzirom na to koliko je uložila, Borussia će sigurno ostvariti ogroman profit. Lukavi njemački klub posljednjih godina imao je nekoliko sličnih pogodaka: Ousmane Dembele, Christian Pulisic, Pierre-Emerick Aubameyang...


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider