Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Dao najbolje od sebe''

Pochettino prekinuo šutnju i pokazao koliki je gospodin: U tijeku pregovori s velikanom

Govoreći prvi put otkako je napustio klupu Tottenhama, Mauricio Pochettino ustvrdio je da je klubu iz sjevernog Londona dao ''najbolje od sebe''.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon pet i pol godina na čelu, Mauricio Pochettino odstupio je s klupe Tottenhama nakon što je momčad upala u krizu i jako loše otvorila ovu sezonu. Ubrzo nakon toga novim menadžerom imenovan je Jose Mourinho, koji je startao pobjedama protiv West Hama i Olympiacosa.

47-godišnji argentinski stručnjak nije uspio uzeti trofej sa Spursima, ali je etablirao puno mladih igrača i vinuo Tottenham u vrh Premierlige. A kruna karijere bilo je finale Lige prvaka, gdje je izgubio od Liverpoola.

''Želio bih zahvaliti vlasniku Joeu Lewisu i predsjedniku Danielu Levyju što su mi pružili priliku da budem dio povijesti Tottenham Hotspura'', rekao je Pochettino.

gol expired Treneru Tottenhama puklo srce, pogledajte emotivnu poruku koju je ispisao na ploči svlačionice divider

''Želio bih zahvaliti i svima koje sam upoznao u Tottenhamu, svim djelatnicima kluba i svim nogometašima tijekom ovih pet i pol godina. Za kraj želim posebno spomenuti navijače, koji su stalno pružali fantastičnu podršku'', nastavio je argentinski stručnjak.

''Dao sam sve od sebe kako bih ispunio ciljeve koji su stavljeni ispred mene. Bilo je podjednako teških izazova i uzbudljivih uspjeha. Sve najbolje u budućnosti, siguran sam da će nam se putevi ponovno sresti'', zaključio je Pochettino.

Prije nego što je napustio Tottenham, Pochettino je bio povezivan s Manchester Unitedom i Real Madridom, ali sad je među glavnim kandidatima za preuzimanje Bayerna, koji je već stupio s njim u kontakt i započeo pregovore.

gol expired Sukob dva slomljena čovjeka koji je podijelio Španjolsku: ''Ostao sam u šoku, ništa mi nije htio reći'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider