Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije bezazleno

Kao grom iz vedra neba: Ibra bi se udružio s legendarnim trenerom ako potpiše za premierligaša

Zlatan Ibrahimović voljan je ponovno udružiti snage s Carlo Ancelottijem u Evertonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović navodno bi razmotrio odlazak u Everton ukoliko taj premierligaš imenuje Carla Ancelottija novim menadžerom, prenosi Telegraph.

Švedski napadač igrao je pod Ancelottijem u PSG-u te je težio prelasku u Napoli prije nego što je došlo do promjene na klupi.

Telegraph izvješćuje da bi Ibrahimović, koji je dostupan kao slobodan igrač u siječnju, bio zainteresiran za ujedinjenje s talijanskim trenerom na Goodison parku. Bio bi to sjajan posao za Everton.

gol expired Carlo Ancelotti postigao dogovor o preuzimanju posrnulog premierligaša! divider

Očekuje se da će Ancelotti biti imenovan novim menadžerom Evertona do kraja tjedna, a Duncan Ferguson trebao bi posljednji put voditi momčad u subotu kod kuće protiv Arsenala. Ne očekuje se da u pregovorima nešto predstavlja značajnu prepreku pa bi Ancelotti do ponedjeljka trebao preuzeti momčad.

38-godišnji Ibrahimović također je povezivan s Tottenhamom, Milanom i Manchester Unitedom, ali sve te opcije trenutno izgledaju malo vjerojatne. Ako stvarno dođe do takvog raspleta, bio bi to drugi Ibrahimovćev klub u Premierligi nakon što je od srpnja 2016. do ožujka 2018. nosio dres ManUtd-a.

Ibra je u tom periodu postigao 17 golova u 28 prvenstvenih utakmica prije nego što je preselio u MLS, gdje je u 56 nastupa ukupno zatresao mrežu 52 puta.

gol expired Ogorčena bitka za vlast i milijune: Šuker šokirao suparnike u HNS-u i ''minirao'' Dalića divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider