Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa od reprezentacije

Zinedine Zidane u nevjerojatnom obratu preuzima Marseille, ali postoji jedan uvjet

Zinedine Zidane je bez trenerskog angažmana od 2021. godine, ali to bi se uskoro moglo promijeniti ukoliko strani investitori ulože u jedan francuski klub.

Zinedine Zidane (Foto: Afp)

U francuske medije izašla je informacija kako bi se legendarni veznjak Zinedine Zidane trebao vratiti trenerskom poslu. On je od odlaska iz Reala u ljetu 2021. godine bez trenerskog angažmana, a sada bi trebao preuzeti posrnulog francuskog velikana.

Riječ je o Olympique Marseillu koji posljednjih godina nikako ne uspijeva ugroziti dominantni PSG. Čak niti u godini kada su se Parižani okliznuli u prvenstvu, Marseille je zaostajao za njima, a to je iskoristio Lille koji se okrunio titulom u sezoni 2020/21.

Torcida na treningu Hajduka Torcida stiže na trening Hajduka uoči derbija: Uputili žestoku poruku, evo kako su nazvali Dinamo divider

No, prije nego što legendarni Zizu preuzme klupu Marseille će morati dobiti nove vlasnike. U igri za kupovinu kluba uključeni su investitori iz Saudijske Arabije koji su iskazali interes za akviziciju kluba s juga Francuske.

Izvor iz francuske je također naveo da je Zinedine Zidane zatražio transfer budžet od 260 milijuna eura, kako bi mu olakšao dolazak u Olympique Marseille, ali bi se sve to moglo dogoditi samo ako Frank McCourt odluči prodati klub.

Zidane je kao trener Real Madrida osvojio tri trofeja Lige prvaka, dvije La Lige, dva Svjetska klupska prvenstva, dva UEFA Superkupa i dva Superkupa Španjolske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider