Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real ide dalje

Zidaneu ponudili Eriksena, ali on ''pakleno'' želi drugog igrača i neće odustati

Trener Real Madrid Zinedine Zidane navodno ''pakleno'' želi dovesti veznjaka Manchester Uniteda Paula Pogbu.

Paul Pogba (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zidane i Real se ovo ljeto ne šale. Nakon što su predstavljeni Luka Jović i Eden Hazard, Zidane želi još jednu superzvijezdu na Santiago Bernabeuu. Riječ je o njegovom sunarodnjaku Paulu Pogbi.

Los Blancosi prošle sezone nisu osvojili ni jedan trofej, a njihovi nastupi u Ligi prvaka nisu bili u skladu s njihovim uobičajenim standardima. To je dovelo do toga da su i Julen Lopetegui i Santiago Solari otpušteni tijekom sezone, a umjesto njih vratio se proslavljeni Zidane.

Real Madrid već je potpisao Edena Hazarda, Luku Jovića, Ferlanda Mendyja, Rodryga i Edera Militaoa. Ali na tome se ne želi zaustaviti. Prema posljednjim informacijama, Zidane pod svaku cijenu želi dovesti Pogbu.

gol expired Hazard otkrio da je razgovarao s Modrićem: Hrvatski kapetan glatko ga odbio divider

Prema L'Equipeu, Zidaneu je ponuđeno odvođenje Christiana Eriksena iz Tottenhama, ali on ''pakleno'' želi veznjaka ManUtd-a. Međutim, taj potencijalno posao je ''kompliciran'' zbog ''nezgodnog'' odnosa sa agentom Minom Raiolom i njegovim zahtjevima za Pogbinu plaću.

S druge strane, jedan izvještaj tvrdi da francuska zvijezda nema namjeru ostati na Old Traffordu i zbog toga odbija zatvoriti vrata na eventualni transfer u PSG.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider