Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nevjerojatne scene

Hazard izazvao ludnicu u Madridu: Pun stadion na predstavljanju, približio se Ronaldovu rekordu

Nevjerojatne scene stižu iz Madrida gdje su navijači spektakularno dočekali veliko pojačanje.

Eden Hazard (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Eden Hazard prošao je liječnički pregled, stavio potpis na ugovor i službeno postao nova zvijezda madridskog Reala.

"Želim osvojiti mnogo trofeja, otkad sam bio dječak san mi je bio igrati ovdje. Želim uživati u ovom trenutku", prve su Hazardove riječi za medije nakon potpisa.

Zanimljivo, Real mu je dodijelio dres bez broja, očito još nisu odlučili pod kojim će brojem Hazard igrati u Kraljevskom klubu. Marca piše da čekaju prijelazni rok i odlaske pojedinih igrača, nakon čega će Hazard službeno dobiti broj. U pojedinim klupskim trgovinama već se prodaje Hazardov dres sa sedmicom koju je prošle sezone nosio Mariano Diaz.

Međutim, to je u ovom trenutku manje bitno navijačima, koji su nakon dugo vremena dočekali veliko galactico pojačanje. Hazardov dolazak izazvao je pravu ludnicu među navijačima koji su napunili stadion Santiago Bernabeu.

Ovakva euforija nije viđena 10 godina 

Rekorder je Cristiano Ronaldo koji je 2009. napunio stadion gotovo do zadnjeg mjesta, privukavši na svoje predstavljanje, po različitim izvorima, između 70 i 80 tisuća ljudi.

Sudeći po slikama koje stižu iz Madrida, Hazard bi se mogao najviše približiti takvim brojkama. Praznih mjesta ima samo na posljednjoj, najudaljenijoj razini tribina, a svijet su obišle nevjerojatne scene tisuća navijača koji su čekali ispred stadiona s namjerom ulaska na predstavljanje.

Službene brojke još nisu poznate, ali zasigurno se radi o ponajvećem predstavljanju u povijesti kluba: prema prvim procjenama, stiglo je više od 50.000 navijača. Oko 50.000 navijača privukao je Kaka, James Rodriguez oko 45.000, a Karim Benzema 30.000. 

Tribine su proključale kada je Hazard napokon izašao na travnjak Santiago Bernabeuea, a posebna euforija nastala je kada je poljubio Realov grb. Fotografijom je ovjekovječio ovaj trenutak za pamćenje, tehnicirao i ispucavao lopte na tribine. Oni najbrži i najs(p)retniji tako će kućama ponijeti vrijedan suvenir.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider