Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
povezao ih Kovačić

Hazard otkrio da je razgovarao s Modrićem: Hrvatski kapetan glatko ga odbio

Hazard se još uoči potpisa čuo s budućim suigračem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Eden Hazard i službeno je postao novi igrač Reala. Više od 50.000 navijača dočekalo ga je na stadionu nakon potpisa ugovora, a dao je i prve izjave za medije.

Jedan od detalja koji je mnogima zapeo za oko bio je dres koji su odštampali Hazardu nakon potpisa. Na poleđini je pisalo ime, ali broja nije bilo, tako da ostaje upitno koji će broj nositi, iako se u pojedinim klupskim trgovinama već prodaje njegov dres sa sedmicom na leđima.

"Imao sam sreće preko Kovačića razgovarati s Lukom Modrićem. Pitao sam ga u šali da mi prepusti svoju desetku, ali rekao je ne može. Međutim, broj mi nije važan, bitan je grb na dresu", rekao je o toj temi Hazard.

Luka Jović (Foto: AFP) Real i službeno predstavio srpsko pojačanje: ''Volio bih popričati s Lukom Modrićem'' divider

Nije to bila jedina izjava u kojoj se Hazard dotaknuo Modrića - spomenuo ga je i dok je govorio o mogućem osvajanju Zlatne lopte.

"Zlatna lopta je trenutno u Madridu s Modrićem. Ne znam je li lakše osvojiti Zlatnu loptu u Realu, iako je istina da su je Realovi igrači osvajali. Želim se fokusirati na kolektivni aspekt, a ako stvari krenu dobro, zašto ne? Međutim, nije mi to u glavi i ne opsjeda me to", rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider