Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŠTETA

Loš dan za hrvatske skijaške trkače: Skender, Malec i Hadžić bez plasmana u četvrtfinale

Hrvatski stjegonoša sa svečanosti otvaranja Skender je u konkurenciji 88 trkača zauzeo 69. mjesto sa 21.83 sekundi slabijim vremenom od najbržeg Francuza Lucasa Chavanata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatske reprezentativke u skijaškom trčanju Vedrana Malec i Tena Hadžić nisu se uspjele plasirati u četvrtfinale sprinta slobodnim stilom na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Malec (31), kojoj su ovo treće ZOI, u kvalifikacijama je zauzla 53. mjesto, dok je mlada Hadžić (17) u svom olimpijskom debiju završila na 71. poziciji u konkurenciji 90 trkačica.

gol expired Najbolji par svijeta otkrio tko će osvojiti Prvu HNL: "Dinamovac sam, ali navijam da Hajduk osvoji" divider

Za najbržom, Šveđankom Jonnom Sundling, koja je ostvarila vrijeme od 3:09.03 minuta, Malec je zaostala 24.09 sekundi, a Hadžić 36.57 sekundi.

Hrvatski reprezentativac u skijaškom trčanju, 20-godišnji Marko Skender, također se nije plasirao u četvrtfinale sprinta slobodnim stilom na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

gol expired Katalonci trljaju ruke: Barca našla novog sponzora, Camp Nou mijenja ime, a cifra je golema divider

Hrvatski stjegonoša sa svečanosti otvaranja Skender je u konkurenciji 88 trkača zauzeo 69. mjesto sa 21.83 sekundi slabijim vremenom od najbržeg Francuza Lucasa Chavanata, dok je 30. Amerikanac Luke Jager, posljednji koji je izborio prolazak u četvrtfinale imao 9.41 sekundu slabiji rezultat od Chavanata.

Skender bi sljedeći nastup u Pekingu trebao imati u petak u trci na 15 kilometara klasičnim stilom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider