Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objasnio svima u klubu

Zidaneova poruka igračima Reala: ''Nije normalno da je Modrić osvojio samo jedan naslov''

Po povratku u Real Madrid Zinedine Zidane istaknuo je važnost borbe za naslov u španjolskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sezoni 2017./2018. Barcelona je završila sa 17 bodova ispred najvećeg rivala u La Ligi, a prošle sezone Zidaneova je momčad još jednom završila na trećem mjestu s 19 bodova zaostatka.

U svojem drugom mandatu na klupi Reala Francuz je odlučio staviti naglasak na La Ligu kao primarni cilj. Obavio je razgovore s igračima i čelnicima kluba kako bi svima jasno dao do znanja da će se do samog kraja boriti za titulu prvaka Španjolske.

''Nije normalno da je, primjerice, Luka osvojio samo jedno prvenstvu u Realu'', ponovio je Zidane u nekoliko razgovora.

gol expired Brozović oduševio Zidanea: Želi ga dovesti u Real, Inter nudi novi ugovor divider

Hrvatski veznjak, koji je jedan od najdražih Zidaneovih igrača, pridružio se Los Blancosima još 2012. godine, a prvenstvo je osvojio samo u sezoni 2016./2017.

Nijedna momčad nije više puta osvajala prvenstvo od Real Madrida, koji ima 33 naslova, iako su osvojili samo šest od posljednjih 19 u ovom stoljeću. Jedan od Zidaneovih argumenata bio je da se do pobjede u La Ligi te šampionske sezone došlo zbog toga što je ekipa vjerovala da se može boriti za dva trofeja do kraja.

Zidane ove sezone s razlogom cilja na prvenstvo. Na primjer, Marc-Andre ter Stegen i Luis Suarez, koji su stigli na Camp Nou 2014. godine, imaju isti broj naslova La Lige (četiri) kao i Sergio Ramos, koji se pridružio Realu sada već davne 2005.

gol expired Kako je radikalna reforma sporedno natjecanje pretvorila u senzaciju: Možda i najluđe izdanje u povijesti divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider