Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Epic Brozo je hit

Brozović oduševio Zidanea: Želi ga dovesti u Real, Inter nudi novi ugovor

Hrvatski reprezentativac pokrenuo je veliki preokret Intera u Derbyju della Madonnina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marcelo Brozović po prvi je put ponio kapetansku traku Intera u velikom gradskom derbiju s Milanom i potrudio se obilježiti taj veliki dan.

Baš je hrvatski reprezentativac bio taj koji je pokrenuo uraganski preokret Nerazzurra protiv Rossonera. Brozović je u 51. minuti sjajno stisnuo jednu loptu i neobranjivo pogodio za smanjenje Milanove prednosti, a općenito je odigrao odličnu utakmicu i bio jedan od najboljih na terenu.

Brozoviću izvrsno odgovara sustav i stil igre koji gaji Antonio Conte, pod čijim se vodstvom prometnuo u jednog od najboljih igrača Nerazzurra.

gol expired Ibra pokušao objasniti šokantan poraz Milana nakon što je sve bilo idealno: ''Od tada se sve srušilo'' divider

No, osim Contea, još jedan stručnjak iznimno cijeni 27-godišnjeg veznjaka.

U svom tiskanom izdanju od ponedjeljka talijanski list La Repubblica piše kako Brozovića želi - Real Madrid.

Zinedine Zidane veliki je fan našeg reprezentativca i na ljeto će ga pokušati dovesti na Santiago Bernabeu.

Može li Interova povišica ohladiti interes Reala?

Interes Kraljevskog kluba za Brozovića nije od jučer, a znaju to i u njegovom sadašnjem klubu pa su mu, pišu Talijani, ponudili novi ugovor koji bi uključivao i osjetnu povišicu u odnosu na ono što Epic Brozo trenutno zarađuje na Giuseppe Meazzi.

Aktualni Brozovićev ugovor traje do 30. lipnja 2022. i sigurno je kako će Conte inzistirati na njegovom ostanku. Međutim, kad Real Madrid zove onda je tom zovu teško odoljeti...

U svakom slučaju, notirajmo kako je Brozovićeva tržišna vrijednost 60 milijuna eura i on je već neko vrijeme najskuplji hrvatski nogometaš. Koliko će Inter tražiti, a koliko će Real htjeti platiti i dokud će se uopće stići u tim pregovorima, saznat ćemo na ljeto.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider