Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novo razočaranje

Zidaneov Real ne može pobijediti ni u predgrađima Madrida: Zasad je gori od Solarijeva

Novi posrtaj Real Madrida razočarao je mnoge navijače Reala.

Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid nastavlja s blijedim izdanjima ove sezone. Od Lopeteguija preko Solarija do povratka legendarnog Zinediena Zidanea, gotovo se ništa nije promijenilo. ''Nula'' kod Getafea, vrlo dobrog Getafea koji se bori za ulazak u Ligu prvaka, nastavak je beskrvnih izdanja Zidaneove momčadi na gostovanjima.

Podsjetimo, otkad se u prvoj polovici ožujka iznenađujuće vratio na klupu, Zidane nije upisao pobjedu u gostima za razliku od četiri domaće utakmice koje je Real sve pobijedio. Samo dva boda od mogućih devet uzeo je Real s gostovanja u Valenciji (2:1) te madridskim južnim predgrađima Leganesu (1:1) i Getafeu (0:0).

Zanimljivo, njegov prethodnik Santiago Solari, koji je potjeran nakon što su ga Barcelona i Ajax u tjedan dana izbacili iz sve tri borbe za trofeje, imao je sasvim suprotan učinak na gostovanjima. Njegov je Real upisao pet pobjeda na pet gostovanja, a jedno od tih je bilo i na stadionu Wanda Metropolitano protiv gradskog rivala Atletica.

Eric Bautheac zabio gol o kojem priča nogometni svijet (Screenshot) Nogometni svijet pita se je li ovo najdrskiji penal u povijesti ili sreća, a strijelac tvrdi: ''Baš to sam htio'' divider

Zidane zasad ovosezonsku momčad Reala nije učinio boljom. Čovjek koji je Realu donio čudesne tri Lige prvaka u nizu te jedan od samo šest naslova državnog prvaka u 21. stoljeću nedavno je izjavio kako će osvajanje La Lige sljedeće sezone biti njegov glavni cilj.

Eden Hazard već traži kuću u Madridu, Paul Pogba priča suigračima kako se vidi u bijelom dresu, a Cristian Eriksen ostaje i dalje top-meta za Kraljevski klub. Novi Zidaneov Real morat će biti mnogo bolji ako želi prekinuti veliku dominaciju Barcelone u nacionalnom prvenstvu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider