Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kriza na vrhuncu

Zidane razbjesnio čelnike Reala: Kraljevski klub ne pamti ovakav potez! Bernabeu "gori", a zvijezde se "češljaju"

Zinedine Zidane možda broji posljednje dane na klupi Real Madrida...

Zinedine Zidane i Florentino Perez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U redovima Reala kriza je na vrhuncu. Bernabeu opasno podrhtava, a Zinedine Zidane hoda po tankom ledu. I prije havarije u Parizu spekuliralo se da je u nemilosti Florentina Pereza, pa je stoga jasno da Francuz nakon visokog poraza i loše igre na Parku prinčeva visi o tankoj niti.

Paul Pogba (Foto: AFP) Man United svim silama želi zadržati svoju najveću zvijezdu: Nude mu bogatstvo! divider

Tvrdoglavi Zidane očito se inati. Osim što ne propušta priliku nakon svakog lošijeg rezultata spočitnuti Perezu, kako pišu španjolski mediji, da mu nije doveo igrača kojeg je najviše želio, Paula Pogbu, te na taj način izbacuje iz takta autoritativnog predsjednika Reala, koji je ovog ljeta odobrio dovođenje pojačanja za više od 300 milijuna eura, Zidane dodatno iritira čelnike Kraljevskog kluba.

Luka Modrić (Foto: AFP) Dobra vijest za Real i hrvatsku reprezentaciju: Modrić izašao na travnjak! divider

Opasno ih je razljutio odlukom da zvijezdama Reala da slobodan dan nakon što su se „proslavili“ u Parizu. Za pojmove čelnika Reala, to je nečuvena odluka. U Kraljevskom klubu se takvo što ne pamti. U trenutku opće krize Zidane tetoši skupo plaćene zvijezde i šalje im lošu poruku. To se ne može tolerirati. To je opći stav glavnih ljudi Reala koji su jako ljutiti ponašanjem glavnog trenera, pišu španjolski mediji.

Borna Barišić (Foto: AFP) Nakon dvojice dinamovaca i Barišić u momčadi kola: Škoti oduševljeni, navijači ga obožavaju! divider

Perez i društvo očito ne mogu razumjeti taj potez tim više što je došao uoči teškog gostovanja kod Seville, koja je prva na ljestvici Primere s 10 bodova i gol-razlikom 5:1. Umjesto opće mobilizacije, Zidane je naredio opuštanje. Bernabeu "gori", a zvijezde se "češljaju". Hoće li takva taktika donijeti rezultat, vidjet će se u nedjelju na Sanchez Pizjuanu.

Ako Real pobijedi, prašina će se pomesti pod tepih, barem nakratko. Međutim, ako Real izgubi, Zidane bi lako mogao dobiti otkaz. To se može zaključiti s obzirom na to kakva klima vlada u holovima Kraljevskog kluba.

gol expired Njemačke zvijezde u sukobu: Sve podsjeća na poznati "rat" slavnih vratara, padaju teške riječi divider

Izvješća iz Madrida kažu da je Perez prije nekoliko tjedana počeo lagano tražiti nasljednika, a nakon Pariza taj je proces samo ubrzan. Nikoga ne bi začudilo ako je Perez već sve dogovorio s budućim nasljednikom. Ne bi mu bilo prvi put. Perez u ovakvim situacijama obično ništa ne prepušta slučaju. Uvijek ima asa u rukavu.

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider