Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upitan i za Ronalda

Perez radosno najavio: ''Najbolji trener na svijetu se vratio''; Zidane poručio: ''Stvari će se mijenjati''

Florentino Perez izašao je prvi pred novinare nakon nove smjene trenera u Real Madridu, a javnosti se obratio i Zinedine Zidane.

Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon samo devet mjeseci, Zinedine Zidane vratio se na klupu Reala. Predsjednik Kraljevskog kluba Florentino Perez prvo se zahvalio sad već bivšem treneru Santiagu Solariju.

''On je dio ovog kluba, voli Real Madrid – ovo je njegov dom i ima priliku nastaviti ovdje, ako želi'', izjavio je Perez pa radosno najavio Zidanea:

''Najbolji trener na svijetu se vratio u Real Madrid. Zidane, ti predstavljaš veličinu ovog kluba. Dobrodošao kući.''

''Znam da je ovo poseban dan za svakoga. Vrlo sam sretan što sam se vratio i to je najvažnije. Počinjem raditi od sutra kako bih vratio klub tamo gdje zaslužuje biti'', rekao je u uvodu novi trener Reala.

''To je ogromna odgovornost. Ja sam samo jedan član kluba. Volim nogomet i nisam zaboravio što smo osvojili, ali nisam zaboravio ni sve ono loše što smo radili. Znam gdje sam došao. Dat ću sve od sebe kako bih učinio momčad boljom'', izjavio je Zidane pa nadodao:

''Stvari će se mijenjati – i trebaju se. Ali to sada nije prioritet. Ostalo nam je još 11 utakmica, a ideja je da dobro završimo sezonu. Prva stvar koja mi je prošla kroz glavu kad sam dobio telefonski poziv da se vratim? Vratit ću se – i evo me.''

Legendarni Francuz je potom upitan za Cristiana Ronalda.

''Ne radi se o tome, radi se o 11 utakmica koje su preostale do kraja sezone. Svi znamo povijest koju je Cristiano napravio u ovom klubu, nitko to neće promijeniti, ali imamo 11 utakmica počevši od subote'', zaključio je povratnik na klupu Reala.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider