Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Niskobudžetne opcije

PSG priprema veliko iznenađenje: Zidane otpao, dvojica novih kandidata za trenera PSG-a

PSG razmatra mogućnost da za novog trenera postavi Thiaga Mottu ili Joachima Löwa…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG je osigurao naslov prvaka Francuske i okreće se slaganju momčadi za sljedeću sezonu.

Jedna od najvećih nepoznanica je tko će sjediti na klupi Parižana. Iako je Mauricio Pochettino prije nekoliko dana rekao kako misli da on i Kylian Mbappe sigurno ostaju u PSG-u, to ipak ne zvuči baš realno. Odnosno, realnije je da Mbappe ostane nego Pochettino.

Prioritet Katarana bio je Zinedine Zidane, ali čini se da je Zidane sve dalje od Parka prinčeva. Je li razlog samo taj što je navijač Marseillea ili je u pitanju nešto drugo, teško je reći, no Zidane se sve manje spominje u kombinacijama za novog trenera Parižana.

gol expired Luka Modrić je motor Reala, procurile fantastične brojke koje sve otkrivaju divider

Prema informacijama talijanskog novinara Gianluce Di Marzija, koji je stručnjak za transfere, tri su imena o kojima trenutno razmišlja sportski menadžment PSG-a.

Prvi od njih je Antonio Conte. Još uvijek trener Tottenhama prošlog je tjedna demantirao glasine koje su ga premještale u Pariz, ali također nije potvrdio kontinuitet u londonskoj momčadi, pa zasad nije isključen njegov prelazak u PSG.

Zlatan Ibrahimović, Erling Haaland i Paul Pogba Stvorio je carstvo i napravio stotine milijuna eura, a sada je sve upitno: Hoće li najveće zvijezde ostati vjerne? divider

Druga dva trenera o kojima se sve glasnije priča su Joachim Löw i Thiago Motta. Prvi je i dalje slobodan nakon što je napustio klupu njemačke reprezentacije, a pariškim šeicima navodno se poprilično sviđa njegov trenerski stil. Drugi je idol pariških navijača nakon godina uspješnog igranja u glavnom gradu Francuske.

Bio je u kombinacijama već prošle sezone nakon otkaza Tuchela, a sjajan posao koji radi na klupi Spezije vratio ga je u orbitu.
Kataranski vlasnici PSG-a neće donijeti nikakvu odluku do kraja sezone, ali ono što je jasno je da će u lipnju doći do promjena na klupi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider