Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kuha se nešto veliko

Panika u Realu, svijet se drži za glavu: Mbappe dobio ludu ponudu i razmišlja. Tko to može odbiti?

PSG je ponudio Kylianu Mbappeu ogroman iznos samo za produljenje ugovora…

David Alaba, Kylian Mbappe i Luka Modrić (Foto: Afp)

Mauricio Pochettino lansirao je vrlo riskantnu prognozu.

"Kylian Mbappe 100 posto ostaje u PSG-u. Ja također. To je moj osjećaj, govorim što vidim i opažam", ispalio je trener Parižana i pokrenuo lavinu.

Luka Modrić, Mason Mount i Antonio Rüdiger Real dovodi zvijezdu i krpa najveće rupe: Zarađivat će više od Modrića, stajat će Real preko 100 milijuna eura divider

Izjava je posebice jako odjeknula u Španjolskoj, preciznije u Madridu. Zna li Pochettino nešto što ostali ne znaju? Lako moguće.

Pochettino: Mbappe 100 posto ostaje u PSG-u

Real je već odavno pustio glasinu preko svojih madridskih medijskih trabanata da Mbappe na ljeto stiže na Bernabeu. Posljednjih mjeseci madridski mediji tumačili su da je to praktički gotova stvar, no čini se da nije baš tako.

Kylian Mbappe Kylian Mbappe (Foto: Afp)

To sugerira i informacija koju je pustio poznati talijanski novinar Fabrizio Romano, koji je specijalist za transfere.

"Mbappe ima nepotpisani ugovor s Realom u svojim rukama, zato su Madriđani samouvjereni i opušteni. Ali izvori bliski Kylianu rekli su mi da još nije odlučio. PSG nudi ludi novac da ostane još jednu ili dvije sezone", tvrdi Romano, koji je obično dobro obaviješten.

PSG nudi Mbappeu bonus od 100 milijuna eura za potpis ugovora

U međuvremenu se pojavila informacija da je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi navodno bacio na Mbappeov stol više od 100 milijuna eura bonusa samo za potpis ugovora. To bi bila rekordna svota, bez presedana u povijesti nogometa.

gol expired Modriću stiže ugovor kakav nije očekivao: Real ga želi čak do 2024. godine, a poslije karijere nudi mu funkciju u klubu divider

Prema nekim prijašnjim informacijama, Real mu nudi 60 milijuna bonusa.

PSG nudi Mbappeu i veću plaću nego što mu je spreman dati Real. Francuski mediji pisali su da se radi o 50 milijuna godišnje, dok je Real spreman ići do 40 milijuna eura. Dovoljno nula da još malo razmisli.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider