Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
finale LP-a i neymar u fokusu

Zidane najavio pojačanja: Otkrio što misli o Neymaru i kako bi se uklopio s Ronaldom

Na press-konferenciji uoči zadnje Realove domaće utakmice ove sezone najviše se pričalo o Neymaru.

Galerija Zinedine Zidane (Foto: AFP) Zinedine Zidane i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Zinedine Zidane (Foto: AFP) +1 Neymar (Foto: AFP)

Zinedine Zidane odgovarao je na pitanja novinara na press-konferenciji uoči subotnje prvenstvene utakmice sa Celtom, posljednje koju će Kraljevski klub ove sezone odigrati pred svojim navijačima.

Novinare je najviše zanimalo njegovo mišljenje o trenutno najvrućoj temi u Madridu: mogućem dolasku brazilske superzvijezde Neymara.

''Ne znam pregovara li klub s Neymarom, ja nisam tražio njegovo dovođenje. Kada sezona završi raspravljat ćemo o tim temama'', rekao je, a dobio je i pitanja kako bi Neymara uklopio u svoje planove, pogotovo ako bi na terenu istovremeno bio i Cristiano Ronaldo.

''Nakon finala Lige prvaka ćemo razgovarati o prijelaznom roku, vidjet ćemo što možemo napraviti, ali promjena će biti. Dobri igrači su uvijek kompatibilni. Meni su jednom rekli da nisam kompatibilan s Yourijem Djorkaeffom, odgovorio sam: 'Glupost!' Na terenu uvijek postoji kemija između dobrih igrača'', dodao je.

''Priče o Neymaru neće utjecati na pripreme za finale LP-a"

Zidanea su pitali i utječu li vijesti oko Neymara na svlačionicu koja se priprema za finale Lige prvaka protiv Liverpoola.

''Ne, igrači znaju što se priča o pojačanjima i to se uvijek događa. Čeka nas treće uzastopno finale i fokusirani smo, priče oko Neymara nas neće omesti u pripremama'', rekao je.

Osim o Neymaru bilo je riječi i o finalu Lige prvaka, a našlo se i ponešto vremena za razgovor o Celti, točnije najboljem igraču kluba iz Viga Iagu Aspasu.

''Sezona je prošla kako je prošla, počeli smo fenomenalno, ali u prvenstvu i kupu je bilo loše. U finalu smo, želimo osvojiti treću uzastopnu titulu u natjecanju koje svi žele osvojiti. Neki dan sam rekao da je prvenstvo najteže, ali Liga prvaka je posebna.''

''Iago Aspas je reprezentativac i jako dobar igrač, sviđa mi se i veliki je dobitak za Celtu.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider