Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Poraz uvijek boli''

Zidane pao na prvom pravom testu pa poručio što mu je činiti

Zinedine Zidane nije krivio svoje igrače nakon prvog poraza na klupi Reala u svom drugom mandatu.

Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zinedine Zidane doživio je prvi poraz od povratka na klupu Reala, a od njegove momčadi bolja je bila Valencia na Mestalli s 2:1. Francuz tako nije uspio u prvom pravom testu, ali nije tražio krivicu u igračima.

''Snažno smo otvorili utakmicu s jako dobrim posjedom lopte, radili visoki pritisak. Samo smo trebali zabiti prvi pogodak. Ne mogu kriviti igrače za bilo što, stvarno su se jako trudili. No igrali smo protiv vrhunske momčadi. Poraz uvijek boli'', kazao je Zidane nakon utakmice.

Valencia je neporažena u La Ligi od 5. siječnja, a pozitivan niz nastavila je golovima Guedesa i Garaya.

''Mučili smo se u stvaranju šansi, trebali smo biti bliže protivničkom golu. Momčad se borila do kraja, ali moramo prihvatiti poraz i razmisliti o osam utakmica koje su nam preostale'', izjavio je trener Reala.

Zidane, međutim, smatra da se njegova momčad ravnopravno nosila s protivnikom nakon što je doživjela deveti poraz u sezoni.

''Uvijek kažem da je rezultat pošten i da ga prihvaćam, ali to je bila podjednaka utakmica. Oni su dali dva gola niotkuda i moramo prihvatiti da su pobijedili. Sada moram preuzeti kontrolu nad momčadi i natjerati nas da idući put odigramo bolje'', rekao je Zidane.

One su već isprobale "svemirski brod": Ove dvije ljepotice večeras će doći na svoje Navijačice Tottenhama (Foto: Twitter) Tottenhamov novi stadion (Foto: Twitter) Tottenhamov novi stadion (Foto: Twitter)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider