Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Promjena na klupi

Željko Kopić više nije trener Dinama

Nakon poraza od Hajduka u zaostalom derbiju 9. kola Prve HNL Dinamo je smijenio trenera.

Željko Kopić (Foto: GOL.hr)

Željko Kopić više nije trener Dinama, potvrdio je klub iz Maksimirske 128.

Nakon što je u zaostalom derbiju 9. kola Prve HNL doživio poraz od Hajduka na Poljudu, Dinamo se odlučio na smjenu trenera, koji je momčad preuzeo u prosincu prošle godine.

Kopiću presudio bivši klub

Momčad je vodio u ukupno 19 službenih utakmica, uz pet odigranih prijateljskih susreta. U službenim utakmicama upisao je 13 pobjeda, dva remija i četiri poraza uz gol-razliku 27:10, a posebno se izdvajaju dvije pobjede u Europi, protiv West Ham Uniteda i Seville u Europskoj ligi.

gol expired Osijek i Hajduk mogu ostvariti san, ali kolike su im realne šanse za osvajanje naslova? divider

Zanimljivo, Kopićev mandat na klupi Dinama je počeo i završio s porazom od Hajduka.

"Ovim putem želim zahvaliti Upravi kluba, igračima, stručnom stožeru, trenerima i svim zaposlenicima kluba na uspješnoj i kvalitetnoj suradnji koju smo imali zadnje dvije godine", rekao je pa nastavio:

Željko Kopić Željko Kopić (Foto: GOL.hr)

"Od prvog dana kada sam postao direktor Nogometne škole te kasnije sportski direktor i trener prve momčadi želio sam da klub napreduje i nadam se da sam u jednom dijelu to i ostvario. Klubu želim uspješan kraj sezone i ono najvažnije, osvajanje naslova prvaka", kazao je za službenu stranicu Dinama.

Mnogi mu zamjeraju kukavičku igru, ali i činjenicu da još uvijek nije osigurao titulu hrvatskog prvaka. Iako je Dinamo ostavio na prvom mjestu, do kraja prvenstva je ostalo još pet kola.

Tablica Prva HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider