Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Apatija na Opus Areni

Zekić rano izvadio kapetana i pokajao se: "Ovo nisam imao u trenerskoj karijeri"

Varaždin je pobijedio Osijek 1:0 u Opus Areni golom Belcara u 12. minuti…

Zoran Zekić (Foto: Ivan Peric / CROPIX)

Osijek je u slobodnom padu. Momčad Zorana Zekića izgubila je na Opus Areni od Varaždina 1:0 u 27. kolu SuperSport HNL-a. To je drugi uzastopni poraz Osijeka, koji ne zna za pobjedu u posljednja četiri kola.

Dinamovi igrači nakon visokog poraza u Soluna Dinamovi navijači ljutito grme nakon potopa u Grčkoj: "Ne zna se tko je bio gori, igrači ili trener" divider

Trener Osijek sve češće ostaje bez teksta…

„Nemam što pametno reći, ono što sam upozoravao igrače cijeli tjedan - nisu shvatili. Bili smo nepovezani, gubili smo druge lopte, nismo bili kompaktni. Kada ovako kreneš u utakmicu, teško se vratiti. Mislim da smo deset lopti izbacili u aut bez pritiska, a centaršuti su bili kakvi su bili“, kazao je Zakić, a prenose Sportske novosti.

Je li vrijeme za radikalne poteze?

„Radikalnih poteza napravili smo milijun, uveli toliko mladih igrača koji nemaju podršku od starijih. Nimalo lak trenutak, ovakvu situaciju nikada ranije nisam imao u trenerskoj karijeri.“

Zekić je napravio dvije promjene već u 33. minuti.

„Nije mi nimalo lako što sam izvadio Jugovića jer on nije to zaslužio. Da mogu vratiti vrijeme, izvadio bih nekog drugoga“, zaključio je Zekić.

Željko Sopić Sopić progovorio o Muriću i nekoć važnom igraču Rijeke: "Da je presretan - nije, ne bih ni ja bio" divider

Trener Varaždina Nikola Šafarić bio je iznimno zadovoljan partijom svoje momčadi, koja je povela u 12. minuti i održala to vodstvo do kraja utakmice.

„Potrošili smo se do zadnjeg atoma i na kraju nas je nagradilo. Imali smo odličan ulazak u utakmicu, limitirali smo Osijek na minimum“, kazao je Šafarić, čiji su igrači burno proslavili pobjedu.

„Svaka pobjeda puno znači, pogotovo u gostima i to protiv jakog Osijeka. Ne maze ih rezultati, ali dobra su momčad. Ovo je motivacija za dalje“, zaključio je Šafarić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider