Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko ne igra...

Sopić progovorio o Muriću i nekoć važnom igraču Rijeke: "Da je presretan - nije, ne bih ni ja bio"

Trener Rijeke Željko Sopić održao je press-konferenciju pred utakmicu sa Slaven Belupom u 27. kolu HNL-a...

Željko Sopić (Foto: Damir Skomrlj / CROPIX)

Rijeka sutra gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa u okviru 27. kola SuperSport HNL-a, a trener Riječana Željko Sopić najavio je utakmicu i dao nekoliko zanimljivih izjava.

Slavenu se priključio bivši igrač Rijeke Robert Murić, koji se vratio u HNL iz Turske. Spekuliralo se da bi se mogao vratiti u Rijeku...

„Stvarno ne znam jesu li razgovarali Murićevi zastupnici i naš predsjednik. Vrlo teško mi je o tome govoriti. To najbolje zna sam Murić. A sigurno je bilo i upita drugih klubova za njega. U krajnjem slučaju, tu samo igrač odlučuje. Nemam stvarno nikakvih informacija je li bilo kontakata. U principu dobrog igrača zovu brojni klubovi“, kazao je Sopić, a prenosi Novi list.

Sopić je progovorio o statusu igrača kojima istječu ugovori. Mitrović, Obregon, Grgić, Dilaver...?

„Iskreno rečeno, fokusiran sam samo na utakmicu protiv Belupa u subotu. Tu su predsjednik i sportski direktor Raić Sudar, o tome ćemo više znati u ovoj pauzi. Sada smo maksimalno fokusirani na svaku novu utakmicu. Vjerojatno su pričali, ako mene pitate za komentar znam da su s Dilaverom pričali, ali on još nije skroz odlučio. Ima troje male djece i obitelj u Austriji, sportski aspekt nije mu u prvome planu i mora dobro sjesti i popričati s obitelji. Da je presretan nije, ne bih ni ja bio. Sigurno ćemo popričati sa svima i vidjeti što je u našoj moći, ne samo voljno već i financijski“, kaže Sopić, a prenose Sportske novosti.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider