Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odjeci debakla

Dinamovi navijači ljutito grme nakon potopa u Grčkoj: "Ne zna se tko je bio gori, igrači ili trener"

U istoj europskoj sezoni, Dinamo je dvaput ispisao svoju grčku tragediju. Nakon AEK-a ljetos, Modrima su novi težak udarac zadali nogometaši PAOK-a. Pobjedom od čak 5:1 uspjeli su u potpunosti poništiti Dinamovu prednost od 2:0 iz prve utakmice. Što je nakon utakmice rekao Sergej Jakirović i je li ozbiljno okrznuo svoje nogometaše, donosimo u prilogu.

Solun je još jedan grčki grad koji Dinamo i dinamovci neće pamtiti po dobrom.

"Ova 3 poluvremena, mi smo pokazali da možemo s PAOK-om igrati, ali jednostavno, prvo poluvrijeme, mi nismo bili na svom nivou. Čak ću reći kako je moj kolega Lucescu rekao da su oni sami sebe pobijedili u Zagrebu, tako smo mi danas, pogotovo prvo poluvrijeme, sami sebe pobijedili", kazao je trener Dinama Sergej Jakirović.

Velimir Zajec Zajec nije kriv za Dinamov debakl u Solunu, ali mora preuzeti odgovornost i vući jake poteze divider

Mladi Petar Sučić ostao je bez teksta…

"5:1. Sam rezultat kaže i ne znam stvarno šta da kažem? To prvo poluvrijeme je bilo kobno, stvarno, a imaš 2:0 iz prve utakmice. "Naravno da smo razočarani i što drugo da kažem sad?"

Strijelac Arber Hoxha jednostavno je zaključio:

"To je nogomet. Nismo iskoristili šanse i nakon toga smo primili gol."

Jedini Hrvat koji je kao pobjednik izašao iz uzvratne utakmice bio je vratar PAOK-a, Dominik Kotarski. Novopečeni Vatreni, prisjetio se svoje izjave nakon pobjede Dinama u Zagrebu.

"Ja sam rekao da smo igrali stvarno jako loše. Zapravo, mislim čak najgoru utakmicu u sezoni i danas se to manifestiralo. Odigrali smo jednu fantastičnu utakmicu, prvo poluvrijeme izdominirali, tako da mislim da smo zasluženo prošli dalje."

Real Madrid Real Madrid podnio tužbu protiv navijača Barcelone i Atletico Madrida! divider

Potop kod PAOK-a teško je pao ljubiteljima maksimirske plave bode.

"Malo se čovjek osjeća neugodno kad sve to gleda", kaže Zvonimir.

"Razočarana sam", ističe Branka.

Što ste očekivali?

"Puno bolje. Puno bolje."

Mislav Karoglan Karoglan najavio "najtežu Hajdukovu utakmicu do kraja sezone" i odgovorio na pitanje kad se vraća Perišić divider

I kako sad dalje?

"Ne znam. Moramo stisnuti zube i naprijed. Nema druge."

Jadranko podcrtava:

"Zna se što je sport, što je volja, izgaranje za momčad, a ne ovako, gotovanski doći na utakmicu i misliti sad ćemo lako."

"Ne zna se tko je bio gori. Trener koji je postavio momčad ili sama momčad koja je mislila da će dobiti sama od sebe, da će se ovi predat utakmicu jer su izgubili 2:0, ne? "

Snježana Vidošić u kvizu Joker Natjecateljica u Jokeru nije znala: Znate li vi koji je sport dobio ime po engleskom gradiću? divider

Odgovor na goruće pitanje još jučer je ponudio Sergej Jakirović.

"Nije se pogriješilo u pripremi utakmice. Točno smo znali što nas očekuje. Ono što je meni prvi put upalo u oči otkako sam u Dinamu jest to da sam prvi put osjetio da ne želimo loptu. Čak bih rekao određeni strah u igri s loptom."

Trener Dinama nastavlja:

"Neshvatljivo, pošto smo u pripremi znali što PAOK radi. Da preglavava na drugu stativu, da smo primili dva gola identična danas iz prekida. To nas je koštalo boljeg rezultata, pa čak i prolaza i jednostavno, treba PAOK-u čestitati na prolazu dalje."

Jesu li ovo ozbiljne kritike usmjerene igračima, zna samo Sergej Jakirović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider