Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komentirao i PAOK - Dinamo

Karoglan najavio "najtežu Hajdukovu utakmicu do kraja sezone" i odgovorio na pitanje kad se vraća Perišić

Trener Hajduka Mislav Karoglan održao je konferenciju za medije.

Mislav Karoglan (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Povodom utakmice 26. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Lokomotive redovnu konferenciju za medije na Poljudu je održao trener Splićana Mislav Karoglan.

U startu je naglasio da maksimalno ozbiljno pristupa ovoj dvoboju, naglasivši koliko cijeni goste s Kajzerice.

"U polufinalu su Kupa, bore se za Europu, to sve govori. Ovo je drugačija utakmica od prethodne dvije, a mi smo fokusirani, spremni i motivirani. Jako opasna ekipa. Osjetili smo to na svojoj koži. Ako im uđeš u mlin nije dobro. Ne smiješ im dati prst, uzet će ti cijelu ruku. U mojim očima to je najteža utakmica do kraja prvenstva, rekao je Karoglan.

Nezaobilazno pitanje za Karoglana bilo je i ono o Ivanu Perišiću čiji povratak navijači željno iščekuju. Kad bi mogao zaigrati?

"Teško mi je reći kada očekujem povratak Perišića. Iskreno, nema nitko točnu informaciju. Trenira pola dana, odvojen od ekipe. Vjerojatno ne zna ni on sam."

"Napravio sam 100 puta ono što i Ristovski i Perić"

Novinari su pitali Karoglana i za potez koji su u prošlom kolu povukli Dinamovi braniči Stefan Ristovski i Dino Perić. Oni su bili na klupi u utakmici protiv Slaven Belupa i pred kraj utakmice su namjerno ubacili lopte u teren kako bi dobili žute kartone i time se očistili (suspenziju će odraditi ove nedjelje kod Rudeša, ali će biti spremni za veliki derbi s Hajdukom na Veliku subotu).

"U nogometu postoji strategija i planovi. Meni je realno da se igrači čiste kartona, neću biti licemjer. Napravio sam to 100 puta, rade to i vani. Postoje puno gore stvari kod nas od toga", kazao je Karoglan, osvrnuvši se i na Dinamovo stradanje u Solunu.

"Uvijek volim da hrvatski klubovi prođu u Europi"

"Uvijek bih volio da su hrvatski klubovi prošli u Europi. Uspjeh ti nitko neće dati, moraš ga sam zaslužiti. Tako se pozicioniramo u ovoj utrci. Vidim da se provlači teza da su najbitnije velike utakmice, ali liga nosi velika iznenađenja. Bit će sigurno zanimljivo", bile su riječi Hajdukova trenera na pitanje kako je doživioi ispadanje Modrih iz Europe.

Za kraj je dodao i da je Josip Brekalo upitan za nastup zbog lakše ozljede te da će paziti u kojoj će ga minutaži opteretiti.

Utakmica Hajduk - Lokomotiva počinje ove subote na Poljudu u 17:10.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider